Inquiry
Form loading...

Golfbane belysning

2023-11-28

Golfbane belysning

Det er fint at spille golf om dagen, men det er en nyhed at spille golf under lyset efter mørkets frembrud, især i områder, hvor natteklimaet er køligere. På trods af denne unikke karakter er det aldrig nemt, hvis du ikke ved, hvordan du skal belyse golfbanen. Dette skyldes, at de fleste golfbaner normalt ikke er designet til at blive belyst. Men det kan stadig nås med den rette viden.

A. Lysstyrkeniveau for golfbanebelysning

Ved belysning af golfbanen er hovedprioriteterne altid at gøre golfbanen så behagelig som muligt for spillere og tilskuere. Men et spørgsmål kommer: Hvor lys skal golfbanen være? For dem, der ikke er bekendt med belysningsterminologi, måles lysstyrken altid i lux, hvilket er noget man skal overveje, når man skal oplyse en golfbane.

I golf vil lysstyrkeniveauer påvirke, hvordan spillere og tilskuere ser golfbanens bane. Derfor anbefales det generelt at sikre, at golfbanens lysstyrke er mellem 80 lux og 100 lux. I betragtning af at boldens flyvevej også kan stige meget højt, bør den lodrette lysstyrke være mellem 100 lux og 150 lux. Denne lodrette lysstyrke vil give både spilleren og tilskuerne chancen for at se hele boldens flyvning tilstrækkeligt, indtil den falder med 200 miles i timen.

B. Belysnings- og ensartethedsniveauer for rammeområdet

Det er vigtigt at sørge for, at lyset er så ensartet, at det ikke bliver for stærkt til at påvirke spillere og tilskuere eller for mørkt til at udfordre spillet, når man lyser op på en golfbane. Derfor bør måden at installere lysene på sikre, at spilleren ikke skaber skygger, især i rammeområdet. Af denne grund er det altid vigtigt at sikre, at belysningen er afstemt i spillets retning, og at belysningen skal belyses på samme måde som i boligmiljøet, bortset fra at den skal dækkes på langt længere afstand .

C. Pålidelig belysning

En anden vigtig del af golfbelysning er pålidelighed. Du ønsker ikke at installere belysningen med flimmer, især når du spiller spillet. Dette vil alvorligt påvirke spillet, og både spillere og tilskuere kan gå glip af de vigtigste øjeblikke kendt for golf. På samme måde ønsker du et lys, der er energi- og cos-effektivt samt holdbart, der er uskadeligt for øjnene. I denne forbindelse bør LED-lys altid tages i betragtning, når golfbanerne belyses, fordi LED-lys kan opfylde alle de ovennævnte funktioner.

At installere belysning på en golfbane handler ikke kun om at forlænge spilletid, men det har til formål at give en bedre oplevelse for spillere og tilskuere, og det indebærer også at investere i fremtiden, der skal tilskynde til at spille golf om natten. Uanset planlægning eller design bør golfbanebelysning altid prioritere spillernes og tilskuernes komfort.