Inquiry
Form loading...

Det grundlæggende koncept for objektivet

2023-11-28

Det grundlæggende koncept for objektivet


Linsen er lavet efter loven om lysbrydning. En linse er en optisk komponent lavet af et gennemsigtigt stof som glas, krystal eller andre. Linsen er en refraktor, hvis brydningsflade er to sfæriske overflader (en del af den sfæriske overflade), eller en sfærisk overflade (en del af den sfæriske overflade) og et fladt gennemsigtigt legeme. Den har et rigtigt billede og et virtuelt billede. Linser kan generelt opdeles i to brede kategorier: konkave linser og konvekse linser. Den centrale del er tykkere end kantdelen, som kaldes en konveks linse, mens den centrale del er tyndere end kantdelen.

LED-linser er generelt silikone-linser, fordi silikone er modstandsdygtig over for høje temperaturer og også kan re-flowed, så det er normalt pakket direkte på LED-chips. Den generelle silikonelinse er relativt lille i volumen, 3-10 mm i diameter, og LED-linsen er generelt tæt forbundet med LED'en, hvilket kan bidrage til at forbedre den lysemitterende effektivitet af LED'en og det optiske system, der ændrer lysfeltet fordeling af LED.

LED-linsen eller reflektoren med høj effekt bruges hovedsageligt til at indsamle og lede lys fra højeffekt LED-kolde lyskilder. LED-linsen med høj effekt designer lysfordelingskurven i henhold til vinklen på de forskellige LED'er i stedet for den indstillede asfæriske optiske linse og øger den optiske refleksion for at reducere lystabet og forbedre lyseffektiviteten.

Om LED-linsen, håber, at følgende forklaring hjælper dig med at forstå forskellen på hvert materiale af LED-linsen og fordelene ved LED-linsen.

I. Materialeklassificeringen af ​​LED-linse

1. Silikone linse

1) Fordi silikone er modstandsdygtig over for høje temperaturer (og også kan genflowes), pakkes det normalt direkte på LED-chippen.

2) Den generelle silikonelinse er relativt lille i volumen og har en diameter på 3-10 mm.

2.PMMA linse

1) Optisk kvalitet PMMA (polymethylmethacrylat, almindeligvis kendt som: akryl)

2) Plastmaterialer, som har fordelene ved produktionseffektivitet (kan fuldføres ved sprøjtestøbning, ekstrudering) og høj transmittans (ca. 93% penetration ved 3 mm tykkelse), men også temperaturen må ikke overstige 80 °C (varmeforvrængningstemperatur 92) ° C ) Mangler.

3.PC linse

1) Polycarbonat af optisk kvalitet (PC) polycarbonat

2) Plastmaterialer, som har fordelene ved produktionseffektivitet (kan afsluttes ved sprøjtestøbning, ekstrudering) og høj transmittans (ca. 89% penetration ved 3 mm tykkelse), men også temperaturen må ikke overstige 110 °C (varmeforvrængningstemperatur 135 °C) C))

4. Glaslinse

Optisk glasmateriale, som har fordelene ved høj lystransmittans (97% penetration ved 3 mm tykkelse) og høj temperaturbestandighed, men dets ulempe er, at det er tungt i volumen, enkelt i form, skrøbeligt, svært at opnå masseproduktion og lavt produktionseffektivitet, høje omkostninger mv.

II. Fordelen ved at bruge LED-objektiv

1. Uanset afstanden er lampeskærmen (reflektorkoppen) ikke meget forskellig fra linsen. Med hensyn til ensartethed er linsen reflektoren overlegen.

2. Effekten af ​​at bruge en LED-linse med lille vinkel er bedre end lampeskærmen, fordi lampeskærmen er blevet kondenseret gennem linsen (og selve LED'en skal have en linse) og derefter koncentreret af et sigtemiddel, hvilket gør det ensartede område af den lysende punkt større og spilder meget lys. Men med LED-objektivet kan både linsens rækkevidde og belysningsvinkel godt håndteres.