Inquiry
Form loading...

Pehea e hoʻomālamalama ai i ke kahua Baseball

2023-11-28

Pehea e hoʻomālamalama ai i ke kahua Baseball?


Hāʻawi mākou i nā kukui no nā kahua baseball a me nā kahua pāʻani, kūpono me nā hoʻokūkū papa honua e like me Minor & Major League Baseball (MLB). ʻO ke kukui kekahi o nā ʻāpana koʻikoʻi o ka pāʻani - hiki i kahi ʻōnaehana kukui wai maikaʻi ke hoʻoulu i ka leʻaleʻa o ka baseball a hoʻomaikaʻi i ka hana o nā mea pāʻani. Hāʻawi mākou i nā kukui LED maikaʻi loa no nā kahua pāʻani baseball, mālama i ka 80% o ka ikehu mai 400 watts, 1000 watts a 1500 watts ma hope o ka hoʻololi ʻana i nā kukui halide metala, nā kukui mercury, nā kukui halogen a i nā kukui HPS. ʻO kā mākou ʻōnaehana hoʻokele wela kūikawā e kōkua i ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka wela o ka hui ʻana o ka chip LED, e hoʻolōʻihi i ke ola o ke kukui i 80,000 mau hola. He kūpono hoʻi kā mākou huahana no nā kahua haʻuki waho a i ʻole nā ​​​​cages batting i loko.

E hōʻike ana kēia ʻatikala iā ʻoe pehea e hoʻomālamalama ai i ke kahua baseball a hōʻike iā ʻoe i nā pōmaikaʻi nui i loaʻa iā mākou ma kā mākou huahana kukui.

E like me ka manual kukui no ke kahua baseball, pono mākou e hahai i nā kūlana a me nā koi.

1. Pono ka pae lux

No ka pāʻani liʻiliʻi liʻiliʻi maʻamau, ʻo ka mālamalama infield ma kahi o 540 lux a ʻo ka mālamalama o ke kula he 320 lux.

2. Kūlana kaulike kukui

Hōʻike ka lokahi i ka lakio ma waena o ka liʻiliʻi a me ka lux kiʻekiʻe ma ke kahua kinipōpō, a i ʻole ka ratio ma waena o ka awelika a me ka lux kiʻekiʻe. Pono ka ʻōnaehana kukui maikaʻi loa e like me ke kiʻekiʻe e hiki ai ke pale aku i nā wahi pōʻeleʻele makemake ʻole. ʻO 0.5 ka laulā o loko a ʻo ka 0.4 ka palena o waho (ka lākiō o ka liʻiliʻi i ka nui). No laila, hiki iā mākou ke ʻike e pono i ka infield ke kūlana kiʻekiʻe.

3. ʻO ke kukui uila ʻole

ʻO ka wikiwiki loa o ka baseball a me nā ʻōpeʻa ma kahi o 100 a 150 km / h. Kākoʻo kā mākou mau kukui LED i kahi kāmela kiʻekiʻe 6000 Hz. No laila, ʻaʻole mākou e poina i nā manawa koʻikoʻi.

4. CRI

Wahi a ke alakaʻi, loaʻa ka CRI hoʻomālamalama i ka pā baseball ma ka liʻiliʻi o 65. ʻO kā mākou mau kukui LED he 80 CRI e hiki ai i ke kāmela ke hopu i nā kala "ʻoiaʻiʻo".

Nā Pōmaikaʻi Nui o OAK LED Baseball Field Lighting

1. OAK LED kahua kukui kukui 'ōnaehana ua lawa

Inā he leʻaleʻa, ʻoihana, kulanui a i ʻole ka liʻiliʻi, pono ʻoe e hoʻokomo i nā kukui uila maikaʻi a maikaʻi hoʻi e hāʻawi i nā kukui kūpono. Hāʻawi mākou i ke kukui ʻaha kiʻekiʻe kiʻekiʻe LED mai 100 a 1,000 watts, ʻoi aku ka nui o nā kukui mana kiʻekiʻe, ua lawa ia e hoʻomālamalama i nā kahua baseball holoʻokoʻa.

2. OAK LED kahua pâʻani pila kukui mea ikehu-hoola a me Long-mau loa

Hoʻohana mākou i nā kukui LED no nā kahua pāʻani baseball no ka mea ʻoi aku ka ikaika o 80% ma mua o nā kukui halide metala. ʻO kā mākou mau kukui he 80,000 mau hola, e like me 8 mau hola a me 25 mau makahiki hana i ka lā; no laila, hoʻomaka kēia ʻenehana e kaulana.

He kūpono a kūpono hoʻi e hoʻokomo i nā LED i kēia ʻano papa, ʻoiai ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ke kumukūʻai o ke kukui ma mua o MH ma muli o ka ʻenehana kiʻekiʻe. Inā ʻoe e hoʻololi i kā mākou mau mea hoʻoponopono, hiki ke mālama ʻia ke kumukūʻai o ka holo ʻana i nā kukui baseball a hiki i $100,000 i kēlā me kēia makahiki.

3. ʻAʻole pono ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka manawa hoʻomehana ʻo OAK LED

Hiki ke hoʻohuli a hoʻopau koke ʻia ke kukui kahua pāʻani LED, e hoʻopau ana i ka pono e nānā i 10-15 mau minuke o ka hoʻomehana ʻana i nā kukui maʻamau. Hoʻolako pū ʻia kā mākou huahana me nā mea hoʻoneʻe e hoʻomaikaʻi i ka palekana o ke kahua pāʻani inā he pono kāu.

4. ʻAʻole e hoʻohaumia ʻia ka pollution māmā o ke kukui ʻōleʻa ʻoak LED

Pono e hoʻoponopono ʻia ka pilikia o ke komo ʻana o ka māmā e like me ka mea i ʻōlelo ʻia e nā kūlana hoʻolālā kukui haʻuki. ʻOkoʻa ka paepae ma muli o ke ʻano o ka wahi kokoke i ke kahua pōhili. No ka laʻana, hiki i ke kaona nui ke hiki i 2.1 fc / 1.5 fc ke kiʻekiʻe intrusion māmā, ʻoiai ma nā wahi kuaʻāina, hiki i kahi wahi mamao ke ʻae iā 0.42 fc / 0.3 fc. Ma waho aʻe o ka papa, e noʻonoʻo kā mākou poʻe ʻenekinia i ka pae olino ma waho o ka paka e hōʻemi i ka pollution māmā.