Inquiry
Form loading...

4 nøkkelteknologier for LED-belysning

2023-11-28

4 nøkkelteknologier for LED-belysning

Valg og arrangement av LED

Det er tre hovedtyper av lysdioder når det gjelder struktur: den ene er en blyholdig (ledningsvinkel) LED, merkestrømmen er vanligvis 20 mA, strømmen er liten, og det kreves flere parallellkoblinger for belysning; den andre er en enkeltbrikke overflatemontert Chip LED, merkestrømmen er generelt større enn 50 mA (for øyeblikket når den maksimale nominelle strømmen til LED 1000 mA), strømmen er stor og kan brukes alene; den tredje er å integrere flere små strømbrikker for å oppnå høy effekt, det vil si kombinasjonen Power LED.

Bruk av flere lysdioder parallelt har lave produksjonskostnader og er egnet for belysning av store områder, men krever et passende arrangement. Når du bruker laveffektdioder, for å få belysningen av en enkelt lampe til å møte behovene til kullgruveflaten, må flere dioder brukes parallelt. Dette bringer opp spørsmålet om hvor mye spenning som brukes og hvordan man kan kontrollere den totale strømmen til diodene parallelt og i gruppe for å oppfylle kravene til den egensikre kretsen. Fordi spenningen til den egensikre kretsen er 24, 18, 12 V, etc., bør strømmene som tilsvarer kravene til egensikkerhet være 400, 600 og 1000 mA. For vanlige lysemitterende dioder med lav effekt er driftsspenningen vanligvis 3 til 4 V og arbeidsstrømmen 20 mA. Hvis 18 V / 600 mA velges, kan 30 grupper kobles parallelt, 5 i serie som en gruppe, og deretter kobles en passende motstand i serie. Spenningsfallet til hver diode er mindre enn 3,6V, som oppfyller kravene til egensikker type og lysstyrke. Når en eller en gruppe er skadet, påvirker det ikke arbeidet til andre dioder eller belysningsstyrken.

Når flere lysdioder er koblet parallelt, er kraften til en enkelt lysdiode liten og varmen som genereres er relativt spredt. Så lenge lysdiodene er rimelig arrangert og Cu-området til det trykte kretskortet er maksimert, kan varmespredningskravene oppfylles.

Når høyeffektsdioder brukes, er utformingen av den egensikre kretsen ikke lenger et problem. Nøkkelen er hvordan du kan ordne diodene for å møte behovene til kullgruveansikten.