Inquiry
Form loading...

Analyse av LED-belysningsmarkedet i fire aspekter

2023-11-28

Analyse av LED-belysningsmarkedet i fire aspekter

Plantebelysning

Markedsutsiktene for LED for plantebelysning er ganske optimistiske, og markedsstørrelsen forventes å vokse raskt. I 2017 er markedet for plantebelysning (system) rundt 690 millioner amerikanske dollar, inkludert 193 millioner LED-lamper. Det er anslått at innen 2020 vil plantebelysningsmarkedet (system) vokse til 1,424 milliarder amerikanske dollar, og LED-lamper vil vokse til 356 millioner amerikanske dollar.

 

I det amerikanske markedet ser store belysningsprodusenter mer vekt på utformingen av anleggsbelysning og teknisk belysning, og det forventes en betydelig økning i inntektene i 2017. Andelen vil også øke til 35 %.

Å observere markedene i USA og Mexico, hovedsakelig ta cannabismarkedet som en potensiell markedsetterspørsel, og reagere på faktorer som mangel på solskinn, er etterspørselen etter drivhusbelysning hovedkilden.

 

Dyrebelysning

Etter hvert som den globale befolkningen vokser, vil det drive verdens kjøttetterspørsel. Imidlertid er kyllinger og fugler mer følsomme for lys enn mennesker, spesielt for rødt lys og blått lys. Spekteret av visuell oppfatning av kyllinger og annet fjærfe er bredere enn mennesker, og det har også en sterk fargesans. Mer lys farge, forskjellige bølgelengder av lys har forskjellige effekter på fjærfefysiologi som seksuell modenhet og produksjonsytelse og psykologi.

 

Hvis vi kan optimalisere belysningskilden til fjørfeavl, vil det forbedre kvaliteten på fôring og produksjon, som å øke kvaliteten på kjøtt hos slaktekylling og styrke eggproduksjonshastigheten til kyllinger.

 

Fiskeribelysning

Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder har LED-lyskilden bedre penetreringshastighet, energisparing, lang levetid og så videre. Derfor kan den også brukes i fiskebelysning. LED-belysningsprodukter kan justeres etter ulike fisketyper, og tåler høy kollisjon og arbeid. Det vil ikke bli brent av høy temperatur under prosessen.

 

LED-en har høye direktivegenskaper. Lyseffektiviteten til fiskelampen er relativt høy. Det kan utformes som et nedsenkbart produkt, som er mer egnet for arbeid i dyphavsområdet. LED fiskelys dreier gradvis mot lysdioder med høy lysstyrke og øker vippefunksjonen.

 

Menneskelig belysning

Menneskelig belysning involverer psykologiske og fysiologiske påvirkninger på menneskers følelser, oppfatninger og syn. Samtidig påvirker belysningen av arbeidsmiljøet også arbeidseffektiviteten. I tillegg er det nødvendig å opprettholde en bærekraftig utvikling med miljøet og ta hensyn til miljøvern og energisparing.

 

Derfor må den kunstige lyskilden gi belysning av høy kvalitet, være så nær naturlig lys som mulig i spekteret, og utnytte naturlig lys fullt ut, og bruke vitenskapelig teknologi for å kompensere for mangelen på belysning og stabilitet av naturlig lys . Prøv å ta i bruk sikre, effektive og miljøvennlige løsninger og materialer, og integrer humanisert intelligent kontrollteknologi for fullt ut å møte de visuelle behovene til menneskelig faktorteknikk og gi den beste "folkeorienterte" belysningen.