Inquiry
Form loading...

Fotballbane og stadionlys

2023-11-28

Fotballbane og stadionlys

Å installere belysning på en fotballbane eller et stadion kan gi mange fordeler for fans, spillere og administrasjon. Noen av fordelene med å ha en fotballbane og stadionlys inkluderer fleksibilitetsplanlegging av kamper, sikkerhet for folk inne på stadion og forbedring av fansens opplevelse. Avhengig av dine behov kan du velge å bruke midlertidige eller permanente stadionlys.

Midlertidige lys er separate enheter. De er bærbare og brukes mest til spesifikke spill eller arrangementer. Permanente lys er festet til lampestolpene for å gi en langsiktig løsning. Avhengig av budsjett og behov kan du velge mellom to alternativer.

Etter hvert som tiden går, er det en progressiv opplevelse å belyse fotballbaner og stadioner. Når lysene er installert, vil spillerne peke på noen lys, noe som hjelper dem å spille godt og publikum kan se klart. Men å velge fotballbaner og stadionlys kan være en utfordring for mange mennesker, her er noen tips for å sikre at du velger de beste lysene hvis du planlegger å installere lys på en fotballbane eller stadion.

A. Ser etter kvalitetslys

Gå alltid for lys av høy kvalitet som gir tilstrekkelig lysstyrke og kjølig temperatur for fotballbanene. Selv om det er flere toppmerker for alternativer, må du sørge for at du velger det beste merket fordi de beste fotballbanene og stadionlysene har lavere feilfrekvens.

B. Vurderer varmespredning

Stadionlysene kan lett bli skadet på grunn av overoppheting. Et godt termisk system bør ha skikkelig ventilasjon, så når du velger stadionlys, bør du vurdere at et lys er laget av rent aluminium fordi mer avansert aluminium har høyest ledningsevne.

C. Vurderer blendingsgrad

Selv om de fleste ikke tar hensyn til blendingsgraden når de velger fotballbaner og stadionlys, er blendingsfrekvensen en viktig faktor i sportsbelysning fordi det kan forårsake visuelt ubehag for fotballspillere og fans når blendingen er for mye.

D. Valg av vanntette lys

Gyldigheten og levetiden til fotballbanelys avhenger av mange faktorer, for eksempel er en faktor vanntetting. Fordi lys påvirkes av forhold som fuktighet og vann, kan du ikke ignorere denne faktoren. Sjekk derfor vanntetthetsgraden for å sikre at de kan prestere godt under det harde været.

E. Kontroll av strålevinkelen

Strålevinkelen styrer hvordan lyset spres i feltet. Hvis vinkelen er smal, er lysens jevnhet lav. Men hvis vinkelen er stor, er lysens jevnhet høy. Derfor må lysene du velger ha riktig strålevinkel for å oppnå lysbalanse på stadion.

Lyssystemene gir mange fordeler ikke bare for fotballbanene og stadionene, siden de har forbedret sikkerheten til fans og fotballspillere, men også naboer og virksomheter rundt stadion. Men når du planlegger å installere lys, må du sørge for at du følger reglene og konsultere et nærliggende samfunn for å sikre at lysene ikke faller inn i hjemmene deres og påvirker livet deres.