Inquiry
Form loading...

Varmespredningsteknologi til LED-gatelys

2023-11-28

Varmespredningsteknologi til LED-gatelys



For tiden inkluderer kjølemetodene til LED-gatelamper hovedsakelig: naturlig konveksjonsvarmespredning, installasjon av tvungen kjøling av viften, varmerøret og varmespredningen av sløyfevarmerøret. Viften tvinges til å lede bort varme. Systemet er komplisert og har lav pålitelighet. Kostnaden for varmerør og sløyfevarmerør er høy.

 

Gatelykten har flere fordeler:

1.  For utendørs bruk om natten,

2.   varmeavledningsoverflaten er plassert på siden, og kroppsformen er begrenset, noe som er gunstig for den naturlige konveksjonsvarmespredningen av luften. Derfor anbefales LED-gatelampen for å velge den naturlige konveksjonsvarmespredningsmetoden så mye som mulig.

 

Mulige problemer i termisk design:

1. Det varmeavgivende finneområdet stilles inn etter ønske.

2. Arrangementet av de varmeavledende finnene er urimelig. Arrangementet av de varmeavledende finnene til lampene tar ikke hensyn til bruken av lampene, noe som påvirker effekten av finnene.

3. Vektlegging av varmeledning og neglisjering av konveksjonsvarmespredning.

Selv om mange produsenter har vurdert ulike tiltak: varmerør, loop varmerør, termisk fett, etc, de var ikke klar over at varmen til syvende og sist avhenger av det ytre overflatearealet til lampen.

4. Ignorer balansen mellom varmeoverføring. Hvis temperaturfordelingen til finnene er alvorlig ujevn, vil det føre til at noen av finnene (deler med lavere temperatur) ikke har noen effekt eller begrenset effekt.

 

derimot, OAK LED-dannelsen av modulær varmespredning vil bedre løse problemet med varmespredning av LED-gatelamper.

 

Faktisk,"jo lysere jo bedre," er den største misforståelsen til folk.

På grunn av mangelen på profesjonelle designere, er de fleste nattbelysninger ikke bare mindre energibesparende, men også svært blendende, noe som gjør at folk lett blir slitne.

 

De kraftige lyskasterne og gatelysene i nattbelysningen skinner gjennom vinduene, noe som gjør at beboerne ikke kan sove. Undersøkelsen viser at disse beboerne generelt ser eldre ut enn jevnaldrende i lysmiljøet. .

Lyset er ikke så sterkt som mulig! Når du velger et lys, må du ta hensyn til miljøet.

 

Varmen til høyeffekt LED er direkte relatert til utformingen av konstantstrømstasjonen. Hvis utformingen av konstantstrømstasjonen ikke er god, vil den effektive effekten være lav, så varmen vil være veldig høy, og varmeavledningsmetoden er ubrukelig. Levetiden til LED er ikke lang. OAK LED løser dette problemet godt, og strømforsyningen med konstant spenning og konstant strøm samarbeider med lampekomponentene for å maksimere bruken og beskyttelsen av lampene. Hva mer, det utmerkede varmespredningssystemet forlenger levetiden til LED-lamper kraftig.