Inquiry
Form loading...

LED-lamper med forskjellige priser er fortsatt veldig forskjellige.

2023-11-28

LED-lamper med forskjellige priser er fortsatt veldig forskjellige.

Konstruksjonen av LED-armaturer virker enkel, men det er mange detaljer som er nettopp kilden til forskjellen. På grunn av den stadig hardere priskrigen har produktene med nesten samme utseende, struktur og funksjon en prisforskjell på 2-3 ganger. Hovedårsakene til prisforskjellen er følgende:

 

1.Lysstyrke

Lysstyrken på LED-ene er forskjellig og prisen er forskjellig. Akkurat som tradisjonelle glødelamper, er prisen på høyeffektslamper høy. Lysstyrken til LED-pærer uttrykkes i lumen. Jo høyere lumen, jo lysere er lampene og jo dyrere er de.

2. Antistatisk evne

LED med sterke antistatiske egenskaper har lang levetid og er derfor dyre. LED-er med en antistatisk over 700V brukes vanligvis til LED-belysning.

3. Bølgelengde

LED med samme bølgelengde har samme farge. Hvis fargen er den samme, er prisen høy. Det er vanskelig for produsenter uten LED-spektrofotometre å produsere rene fargeprodukter.

4. Lekkasjestrøm

En LED er en ensrettet ledende lyskilde, og hvis det er en omvendt strøm, kalles det lekkasje. LED med stor lekkasjestrøm har kort levetid og lav pris, og prisen er høy.

5. Strålevinkel

Lysdioder med forskjellig bruk har forskjellige belysningsvinkler. Spesiell belysningsvinkel, prisen er høyere. Slik som full diffusjonsvinkel, full lysfordeling, 360 ° belysning, etc., er prisen høyere.

6. Levetid

Nøkkelen til ulike kvaliteter er levetid, og levetid bestemmes av lysforfall. Lite lysforfall, lang levetid, med lang levetid kommer med høy pris. Gjennomsnittlig levetid for LED-lamper er høyere enn for tradisjonelle lamper.

 

7. LED-brikke

Lysdioden til LED er en brikke, og prisen på brikken varierer veldig. Brikkene i Japan og USA er dyrere, og prisen på LED-brikker fra taiwanske og kinesiske produsenter er lavere enn for Japan og USA. Mesteparten av prisen på LED-lys er konsentrert på brikken, og brikken tilsvarer hjertet til LED-lamper.

 

LED-lamper med for lave priser er mer sannsynlig å bli produsert med dårligere materialer og grove prosesser. Ikke bare er de ikke garantert når det gjelder sikkerhet, men de er også tvilsomme når det gjelder produktkvalitet. Derfor, når forbrukere velger LED-lys, må de se produktparametrene og produktkvaliteten.