Inquiry
Form loading...

Fordeler med lett vedlikehold av led-lys

2023-11-28

Fordeler med lett vedlikehold av led-lys


En av de største ulempene med HID-stanglys er at de krever mye vedlikehold. Levetiden til disse lampene er 15 000-25 000 timer, noe som indikerer at elektriske eksperter må skifte ut lampene ofte, en prosess som kan være arbeidskrevende og tidkrevende, tatt i betraktning den vanlige høyden på lampene.

I de fleste tilfeller bør også forkoblinger byttes ut ved utskifting av HID-lamper, noe som øker de totale vedlikeholdskostnadene.

HID har også en svært høy lumenavskrivningsrate, og den avgir mange lumen før den når slutten av levetiden.

Faktisk, når de når 50 prosent av livet, kan de ha mistet halvparten av lumen. Deres nedbrytningsprosess er heller ikke enkel, for når livet deres slutter, begynner de å endre farge.

Elektriske eksperter må ofte redusere ytelsen til pæren så raskt som mulig, da mange masthøye utendørsplasser krever maksimal belysning.


Lysdioder har lang levetid (50 000 til 100 000 timer), opprettholder 70 % av lumen gjennom hele levetiden, bruker ikke forkoblinger og beveger ikke skygger når de eldes. Belysning er vanligvis vedlikeholdsfri, og det eneste vedlikeholdet som kreves er rengjøring av armaturet.