Inquiry
Form loading...

Utsikt til LED-lysteknologi

2023-11-28

I dag, energieffektiv belysning og LED-industri, er det mange problemer, en er den høyere prisen på energisparende lamper og LED-belysning, industriell utvikling var tregere enn forventet; den andre er belysning industristandard kaos, lave barrierer for oppføring; den tredje er mangel på kjerneteknologi, mangel på innovasjon og LED-produkter.

Silver forward finansanalytiker Teng Sun Xudong analyse LED utviklingspotensialet til industrien, påpekte han at med den kommende universelle LED-belysningstiden, anslår den globale LED-industriens produksjon i 2011 til oss $ 20,8 milliarder, en årlig vekst på 38% ; 2012 ville nå $ 30 milliarder, årlige vekstrater på mer enn 40% 2013 hadde en mulighet til å utfordre 50 milliarder dollar mark, vil den årlige vekstraten nå over 60%. Det er tegn på at de neste 3-5 årene, virkelig erstatte tradisjonell belysning av LED-belysning æra kommer, så grunnleggende markedsforhold LED i hver husholdning vil være perfekt. LED-industrien vil gjennomgå en større omstillingskampanje, markedsrestruktureringskampanje.

I tillegg til belysning, sa Sun Xudong at eksplosjonssikre lamper, LED industrien i områder som smarttelefoner, nettbrett har et bredt spekter av applikasjoner. Ettersom smarttelefoner, nettbrett og velstand så vel som penetrasjonshastigheten til LED LCD-TV øker raskt, vil LED-bakgrunnsbelysning øke kortsiktig rask LED-markedsvekst bli den viktigste drivkraften.