Inquiry
Form loading...

Ti globale sertifiseringsstandarder for LED-belysning

2023-11-28

Ti globale sertifiseringsstandarder for LED-belysning

I dagens globale energimangelsituasjon er energisparing et viktig problem vi står overfor. LED kalles en ny generasjon av grønn lyskilde, og dens fordeler med energisparing, miljøvern, lang levetid osv. gjør LED-belysningsindustrien til en grønn industri som mange land tar hensyn til. I lys av den økende modenheten og den raske utviklingen av LED-belysningsteknologi, for å standardisere det fremvoksende markedet for LED-belysning, har noen viktige LED-regionale markeder rundt om i verden innført relevante tekniske forskrifter eller standarder, og fremmet sertifiseringskrav for anvendelse av LED lys sertifisering.

3C-sertifisering

Det fulle navnet på 3C-sertifiseringen er "Compulsory Product Certification System". Det er et produktsamsvarsvurderingssystem implementert av kinesiske myndigheter i samsvar med lover og forskrifter for å beskytte forbrukernes personlige sikkerhet og nasjonale sikkerhet, styrke produktkvalitetsstyring.

3C-sertifisering prøver hovedsakelig å passere en pakke med løsninger som "enhetskatalog, enhetlige standarder, tekniske forskrifter, prosedyrer for samsvarsvurdering, enhetlige sertifiseringsmerker og enhetlige ladestandarder" for å fullstendig løse det langvarige kinesiske produktsertifiseringssystemet. Gjennomgang, dobbeltlading og det vilkårlige spørsmålet om sertifisering og rettshåndhevelse, og etablering av tekniske forskrifter, standarder og samsvarsvurderingsprosedyrer i samsvar med internasjonale regler kan fremme handelstilrettelegging og liberalisering.

720w