Inquiry
Form loading...

Hvorfor må stadionene være profesjonelle LED-stadionlys?

2023-11-28

Hvorfor må stadionene være profesjonelle LED-stadionlys?

I følge OAK LEDs samarbeid med kunder i mange år, er mange stadioner viklet inn i profesjonell LED-sportsbelysning ved valg av lysarmaturer. Hvorfor er det så mye dyrere enn vanlige LED-lys? Hvorfor kan vi ikke bruke vanlige LED-lamper i stedet for profesjonelle? LED stadion sportslys, nå OAK LED gir deg følgende ti grunner.


1. Lyskilden og strømforsyningen til profesjonelle LED-sportskonkurranselamper adopterer det originale importerte internasjonale førstelinjemerket, som er tilpasset forskjellige prosjekter og ikke kan masseproduseres. Vanlige LED-lamper produseres i partier. Lyskilden og strømforsyningen oppfyller ikke parameterne for stadionlysparametrene og kan ikke brukes direkte på banen.


2. Profesjonelle LED-sportskonkurranser Radiatorene bruker militær faseendringsteknologi for varmeavledning og materialer med høy varmeledningsevne. Denne teknologien og materialene kan redusere energiforbruket og lette vekten på lampene, spesielt den termiske ledningsevnen er bedre, mens vanlige lysdioder bruker generell legert aluminium.


3. Fargetemperaturen til profesjonelle LED-sportskonkurranselamper er skreddersydd for ulike typer golfbaner, noe som gjør idrettsutøvere, dommere og publikum mer komfortable;


4. Fargegjengivelsesindeksen for profesjonelle LED-sportskonkurranselamper er større enn 80, noe som gjør fargen mer realistisk, gjenoppretter den sanne skjønnheten til stadion, og bildet av vanlig LED er uskarpt.


5. Profesjonelle helhetlige gymsaler, det vil ofte være konkurranser om ulike prosjekter. Sportsbegivenheter av forskjellige prosjekter vil ha forskjellige krav til parametrene for stadionbelysningen. For eksempel har lyskravene til innendørs tennisbaner og utendørs fotballstadioner mange forskjellige poeng. Belysningen av stadion bør ta hensyn til kravene til ulike konkurransesteder. Den er spesialutviklet og produsert i henhold til de ulike forholdene på arenaen. Innsatskostnaden er høy, råvarene til produktene er også høye, og prisen er veldig dyr.


6. Profesjonelle LED-idrettskonkurranselamper bruker profesjonelt lysfordelingssystem, punkt-for-punkt lysfordelingssystem, mer energibesparende effekt, en rekke lysfordelingsdesign, for å oppnå nøyaktig lysfordeling, kan oppnå lyseffekter, mer jevn belysning, vanlige LED-lyseffekter Enten for lyse og for skarpe, eller ikke lyse nok, vil det være åpenbare mørke områder, ujevn belysning;


7. Profesjonelle LED-sportskonkurranselamper, ingen lysforurensning, spillover- og blendingskontroll: profesjonell lysdistribusjonsdesign, effektivt forhindre søl, blending, redusere over 50 % av spillover på det generelle området, vanlige LED-lys lekker alvorlig, utsatt for å forstyrre mennesker Skjer;


8. OAKLED sportskonkurranselamper har konstant belysningsteknologi, og belysningsnivået og ensartetheten >20 000 timer forblir stort sett uendret;


9. OAK LED sportskonkurranselamper er vedlikeholdsfrie i mer enn ti år uten noen vedlikeholdskostnader, og effekten og kvaliteten er mer garantert.


10. Moderne innendørs idrettsanlegg, i tillegg til et godt lysmiljø, er intelligent lysstyringssystem også uunnværlig, vanlig LED-belysning har ikke et intelligent kontrollsystem. LED-belysningen for sportsbelysning har vært veldig moden i det intelligente kontrollsystemet. Det intelligente lyssystemet kan realisere treningsunderholdningsmodusen, amatørkonkurransemodusen, den profesjonelle konkurransemodusen, TV-kringkastingsmodusen, og kan også kobles til andre undersystemer i den intelligente bygningen. Kontrolloperasjonen er enkel og kan kontrolleres på datamaskinen og mobilterminalen, forbedre styringsnivået til gymsalen, redusere vedlikeholdskostnadene, god energisparing og utslippsreduserende effekt, forlenge lampens levetid effektivt og realisere rik og varierte lysstyringseffekter.


Oppsummert har profesjonelle LED-idrettskonkurranse spesielle lamper, fra forskning og utvikling til produksjon, investert mye menneskelige og materielle ressurser, alle råvarer er av høyeste kvalitet, noen råvarer er fortsatt sjeldne gjenstander, så høykvalitets råvarer, profesjonell forskning og utvikling Den spesielle produksjonsprosessen fører til en mye høyere pris enn vanlige LED-lamper.