Inquiry
Form loading...
Installasjon og feilsøkingsmetoder for solcelle LED-lamper

Installasjon og feilsøkingsmetoder for solcelle LED-lamper

2023-11-28

Installasjon og feilsøkingsmetoder for solcelle LED-lamper

  

Før du installerer lampen for å fikse foten, må du først sørge for at det ikke er noen hindringer som blokkerer sollyset til solcellemodulen. Hvis det er et lyshinder, må lampen unngås og monteres. Deretter, i henhold til de relevante tekniske kravene, forhåndsmonter lampefoten, og vent til de innebygde delene oppfyller de spesifiserte kravene til installasjonsstyrke, installer deretter lampen. Ankerskruene må strammes, og mutterne må ikke være løse eller mangle. Koble deretter ledningene i henhold til ledningsmetoden og installer lampen riktig for å sikre at stangen er vertikal og ikke skråstilt. Juster solcellepanelet slik at det vender mot sør med en forskjell på 5 grader. Etter at lampen er installert, kan du kortslutte de gule og svarte ledningene til kontrolleren for å teste om LED-lyskilden avgir normalt. Hvis den er opplyst, er ledningene og kontrolleren normale; hvis den ikke lyser, sjekk om ledningen er riktig.

  

applikasjoner

Anvendelsen av solcelle LED-lamper er nå moden. De utviklede solbelysningsproduktene inkluderer: veilampeserier, plenlampeserier, hagelampeserier, reklamelysbokslampeserier, neonlampeserier, modelleringslandskapslampeserier, signallampeserier, undervannslamper, jordbegravede lampeserier og hjemmebelysningsserier, osv., Dens høye lysstyrke, lavprisegenskaper har blitt anerkjent av samfunnet og forbrukerne. Ved å gjennomføre "energisparende prosjekter" vil folks bevissthet om solcelle LED-lamper fortsette å øke, og solprodukter vil bli promotert til alle hjørner av samfunnet.

  

for å konkludere

Ettersom folks bevissthet om LED-solenergilamper blir høyere og høyere, vil penetrasjonshastigheten til LED-solenergilamper og solenergiprodukter bli høyere og høyere, og markedet vil bli bredere og bredere. Samtidig, med reduksjonen av kostnadene for solenergi-LED-lamper, vil solenergiprodukter gå inn i et bredere felt og gå inn i tusenvis av husstander for å realisere "solar-grønn belysningsprosjektet" og bli et skinnende landskap av urban belysning. Solar LED-lamper er rimelige, høyenergisparende lamper som folk kan føle direkte, og de vil helt sikkert ta ledelsen i introduksjonen og promoteringen av solenergi.