Inquiry
Form loading...
Problemer som trenger oppmerksomhet i eiendomsbelysning

Problemer som trenger oppmerksomhet i eiendomsbelysning

2023-11-28

Problemer som trenger oppmerksomhet i eiendomsbelysning


Eiendomsmarkedsføringsbyer er vanligvis lokalisert i relativt velstående områder. Eiendomsbelysning er i hovedsak en overordnet plan for belysning av hele bygget for å styrke bildet av eiendommen.


På grunn av den kommersielle karakteren til eiendom, må eiendomsbelysningsdesign være lyst og iøynefallende. Skap en nattscene atmosfære for kommersielle operasjoner. Bygningens yttervegger kan belyses med statiske varmelys. Eiendomslogoen skrives ut med lys, fargen er lys, den ser fantastisk ut, og smaken tiltrekker seg kundenes oppmerksomhet. Imidlertid kan lys med høy lysstyrke ikke brukes for å unngå gjenskinn og påvirke folks syn og psykologi.


Integrasjon av arkitektur og miljø

Eiendomsbelysning bør også kombineres med landskapet rundt, og de lyse og grønne plantene reflekterer hverandre om natten. For å fremheve egenskapene til eiendommens utseende, er belysningsmetoden hovedsakelig flombelysning, og hoveddelene av prosjektet er belyst med flomlys for å fremheve bygningsstrukturen. Lysfargen er hovedsakelig varm gul, fremhever eleganse og kvalitet, forbedrer bildet av eiendom og tiltrekker kunder.


Gjennom strenge beregninger kan lampene ordnes rimelig. Simuler og prøv en rekke løsninger for å finne en som kan spare energi og redusere den opprinnelige investeringskostnaden. Vi bør gjøre en god jobb med lampebeskyttelse til ordinære tider for å forlenge lampens levetid.