Inquiry
Form loading...

Rozdiely medzi bežnými LED svetlami a LED svetlami štadiónov

2023-11-28

Rozdiely medzi bežnými LED svetlami a LED svetlami štadiónov

 

LED osvetlenie štadióna je veľmi dôležitým zariadením pre všetky druhy športových podujatí, pretože spĺňa nielen potreby športových arén, ale spĺňa aj vysielacie efekty rôznych televíznych sietí.

Bežné LED svetlá nemožno použiť na osvetlenie štadiónov, pretože nie sú špeciálne navrhnuté pre štadióny. A bežné LED svetlá majú problémy s rozpadom svetla, nerovnomerným osvetlením, oslňovaním atď.

Aké sú teda rozdiely medzi bežnými LED svetlami a profesionálnymi LED svetlami na štadióny? V skutočnosti existujú tri body na zodpovedanie tejto otázky.

Prvým rozdielom je, že LED štadiónové svetlá majú výkonný tepelný systém, ktorý zabraňuje rozpadu svetla.

500W LED osvetľovacie teleso je počas hry zapnuté nepretržite niekoľko hodín, čo bude generovať veľa tepla. Ak tepelný systém nie je dobrý, ľahko môže dôjsť k poškodeniu materiálov vo vnútri lámp, čo vedie k vzniku svetelného rozpadu. V porovnaní s bežnými LED svetlami, profesionálne LED svetlá na štadiónoch využívajú technológiu vojenskej fázy odvádzania tepla na vyriešenie problému s obtiažnosťou odvádzania tepla. Profesionálne LED svetlá na štadiónoch môžu medzitým udržiavať rovnomernú úroveň osvetlenia a konštantnú rovnomernosť po dobu 50 000 hodín.

Druhým rozdielom je, že LED štadiónové svetlá prijímajú inteligentný systém riadenia svetla, aby sa zabránilo nedostatočnému osvetleniu.

Ako vieme, obyčajné LED svetlá nemajú systém ovládania svetla, takže jediný dizajn osvetlenia nemôže uspokojiť potreby rôzneho osvetlenia štadiónov a ľahko vedie k tme na ihriskách. Profesionálne LED svetlá na štadióne však majú systém inteligentného nastavenia osvetlenia cez internet, GPRS a WIFI atď., aby sa eliminovala tma na kurtoch.

Tretím rozdielom sú LED štadiónové svetlá, ktoré majú profesionálny optický dizajn, aby sa zabránilo oslneniu.

Profesionálne osvetľovacie telesá štadiónov ako kľúčová súčasť základnej technológie riešia problémy s oslnením, nerovnomerným jasom a vonkajším svetlom. Bežné LED lampy nemajú profesionálnu úpravu oslnenia, ktoré môže na ihrisku oslňovať a dokonca priamo ovplyvňovať hru.