Inquiry
Form loading...

Iloiloga i luga o le atinaʻeina o faʻalapotopotoga faʻamalama moli o le lalolagi i le lumanaʻi

2023-11-28

Iloiloga i luga o le atinaʻeina o faʻalapotopotoga faʻamalama moli o le lalolagi i le lumanaʻi

 

2018, o le tamaoaiga o le lalolagi e fesuisuiai, o le tele o atunuu o le tamaoaiga o le tamaoaiga, vaivai le manaoga o maketi, o le tuputupu aʻe o le maketi o moli moli e vaivai ma vaivai, ae i le faʻasaoina o le malosi o le atunuʻu ma le faʻaitiitia o faiga faʻavae o loʻo faʻaauau pea ona avea ma tala lelei, ua atili faaleleia.

I le lumanaʻi, faʻatasi ai ma le faʻaauauina pea o le faʻamalamalamaina o tekinolosi faʻaolaina malosi, o le uiga autu o le maketi faʻamalama masani o loʻo liua mai moli moli i LED, faʻapea foʻi ma le initaneti o mea, o le isi augatupulaga o fesoʻotaʻiga, faʻasologa o ao ma isi mea fou. fa'atuputeleina o fa'amatalaga fa'atekonolosi fa'aaogaina lautele, o le taulaga atamai ua avea ma tulaga le maalofia. E le gata i lea, mai le maketi o manaʻoga, o Asia i Sautesasae ma Sasaʻe Tutotonu ma isi itulagi o atunuʻu aliaʻe o loʻo i ai se manaʻoga malosi.

Fa'amoemoega fa'amoemoe, o le lumana'i maketi fa'amalama fa'amalama o le lalolagi o le a tu'uina atu ni fa'alapotopotoga tetele se tolu: fa'amalama o le Zhi Hui, fa'amalama fa'ailoga, fa'amalama o atunu'u a'e.

Atina'e Tulaga Muamua: Malamalama atamai

Faatasi ai ma le matua o tekinolosi, oloa ma le salalau atu o manatu fesootai, malamalama malamalama o le lalolagi e faamoemoe e oo atu i le $13.4 piliona i le 2020. Alamanuia & amp; Fefaʻatauaʻiga mo faʻamalamalamaga atamai le tele o faʻaoga fanua, ona o uiga faʻafuainumera, malamalama malamalama o le a aumaia ai nisi faʻataʻitaʻiga pisinisi fou ma tulaga faʻatupulaia tau mo nei vaega e lua.

Atina'e Tulaga II: Fa'amalama niche

E fa maketi moli fa'apitoa, e aofia ai moli la'au, moli fa'afoma'i, moli fagota ma moli o le uafu o le gataifale. Faatasi ai ma i latou, o le maketi a le Iunaite Setete ma Saina ua vave siitia le manaoga mo moli laau, fausiaina o laau toto ma le moli moli e manaʻomia e avea ma malosiaga kinetic autu.

Atina'e Tulaga III: Fa'amalama i atunu'u o lo'o tula'i mai

O le atinaʻeina o le tamaoaiga i atunuʻu o loʻo tulaʻi mai ua taʻitaʻia ai atinaʻe ma faʻateleina le aofaʻi o le taulaga, ma o le fausiaina o fale faʻapisinisi tetele ma atinaʻe tetele ma fale gaosi oloa ua faʻaosofia ai le manaʻoga mo moli LED. E le gata i lea, o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o faiga faʻavae a malo eseese o le atunuʻu ma le lotoifale, e pei o fesoasoani malosi, faʻamalosia lafoga, ma isi, poloketi tetele tetele e pei o moli auala, suiga o nofoaga nofomau ma pisinisi, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia o le faʻamaonia tulaga faʻamalama oloa, o loʻo faʻalauiloaina le faʻalauiloaina o moli. Faatasi ai ma i latou, o le maketi Vietnamese i Sautesasae Asia ma le maketi a Initia na tupu vave.