Inquiry
Form loading...

Fa'aogaina o le LED Grow Light

2023-11-28

Fa'aogaina o le LED Grow Light

I fa'aoga fa'asaienisi o le olaga, o le maualuga o le malosi o le LED e aumaia ai fa'amanuiaga fou. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le fanua o faʻatoʻaga, LED tuputupu aʻe malamalama e iloagofie tulaga lelei i le malosi lelei, maualalo pe leai se tausiga, faʻatonuga faʻapitoa ma le faʻatonutonuina o laʻau. Peita'i, e mana'omia ona maua e la'au ni mea 'ese'ese mai le malamalama, a'o nisi fua fa'atatau e pei ole malosi (lumen/Watt) po'o le CRI e ono maua pe leai fo'i ni fa'ai'uga mana'omia mo la'au ma fuga. E lē gata i lea, e ese foʻi laʻau ma tagata ona e iai le taamilosaga i le ao ma le pō ma e eseese foʻi mai lea laau i lea laau.

 

E ui lava i lea, i totonu o greenhouses, aemaise lava i totonu o le taulaga poʻo faʻatoʻaga i luga o le eleele, o loʻo vave ona liliu atu le au faifaʻatoʻaga i moli malosi, ma o loʻo suʻesuʻeina foi e le aufaipisinisi faʻatoʻaga manaʻoga o laʻau, ma le faʻamoemoe e atiaʻe "fuafua malamalama" eseese e maua ai le sili ona lelei le tuputupu ae o laau. ma fua mai.

 

O le matafaioi a le faʻamalama malo i le faʻatoʻaga

 

O le faʻaaogaina o le LED e tupu ai le malamalama i le faʻatoʻaga o fualaau 'aina ma fualaau faisua e faʻalautele ai le vaitau tuputupu aʻe, aemaise lava i vaega malulu o le taumafanafana. I aso ua tuanaʻi, o moli faʻapitoa mo le tuputupu aʻe o laʻau sa masani lava mo moli sodium maualuga (HPS). Ae ui i lea, o se tasi o faʻamanuiaga manino o le faʻamalamalamaina o le moli o le LED o le moli e le maua ai le vevela, ma e mafai e le au faifaatoʻaga ona faʻaogaina moli, o lona uiga, e tuʻu ai le malamalama i totonu pe latalata i le laau, faʻamalamalamaina le vaega pito i lalo o le laau i luga o le laina poʻo. faalava.

 

Ae ui i lea, o le tele o aʻafiaga o LED o loʻo i luga o le totoina o fualaau faisua lanumeamata ma laʻau, aua o nei mea e mafai ona ola i le maualuga e fuaina i inisi ma e mafai ona ola i luga o fata, e tofu ma se seti tuʻufaʻatasia o mea faʻapipiʻi LED latalata i le laau. O ia fata tiered e taatele i mea e taʻua o taulaga poʻo faʻatoʻaga tuʻusaʻo, o loʻo nofoia le laʻititi o avanoa tuputupu aʻe i fale e lata ane i le nofoaga autu o le faitau aofaʻi, ae o moli sili ona lelei ma auala, e aofia ai le hydroponic cultivation, e mafai ona faʻatusaina i fafo Ausia siʻosiʻomaga tuputupu aʻe pupuu.

 

Faatoaga i le taulaga

 

O le mea moni, o le tele o a'afiaga o le fa'atupuina o moli i luga o fa'ato'aga o fa'ato'aga i le taulaga. O le au faifaatoʻaga o loʻo totoina i faʻatoʻaga tetele i luga o le taulaga i totonu o le taulaga o lona uiga o le faʻaitiitia o tau o felauaiga, e mafai e tagata faʻatau ona 'aina i le aso e tasi e selesele ai i nisi tulaga, ma o le a umi atu le ola o oloa. O le a matua fa'aitiitia le fa'aosoina o le kaponi fa'ato'aga ona o le fa'apu'upu'u o felauaiga ma le mana'omia o masini masini mo fa'ato'aga masani.

 

O faʻamanuiaga ole faʻatoʻaga LED o loʻo faʻateleina foi mo tagata faʻatau. E mafai ona maua e tagata fa'atau oloa fou. E le gata i lea, o fa'ato'aga i le taulaga e masani lava e leai ni vaila'au, ma o le gaosiga atonu e le mana'omia ai le fufuluina aua e masani ona ola i se ala mama i le hydroponic auala nai lo le palapala. I le lumanaʻi, o le auala o le totōina e foliga e faʻasaoina le vai, aemaise lava i nofoaga e pei o nofoaga matutu poʻo nofoaga o loʻo faʻaleagaina ai le eleele ma / poʻo le eleele.