Inquiry
Form loading...

Malamalama Autu e uiga i le Suavai o le moli LED i fafo

2023-11-28

Malamalama fa'avae ole moli ole moli i fafo e le susu


O faʻamalama i fafo e manaʻomia ona tatalia le suʻega o le aisa ma le kiona, matagi ma uila, ma e maualuga le tau. Talu ai e faigata ona toe faʻaleleia i luga o le puipui i fafo, e tatau ona fetaui ma manaʻoga o galuega tumau tumau. O le LED o se vaega semiconductor ma'ale'ale. Afai e susu, o le a mitiia e le pulou le susu ma faʻaleagaina le LED, PcB ma isi vaega. O le mea lea, o le LED e talafeagai mo le faʻamago ma le maualalo o le vevela. Ina ia faʻamautinoa le faʻaogaina o le LED mo se taimi umi i lalo o tulaga faigata i fafo, o le mamanu o le fausiaina o moli e matua taua tele.

I le taimi nei, o le tekinolosi e le susu o lamepa e masani ona vaevaeina i ni itu se lua: faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma mea e le susu. O le mea e ta'ua o le structural waterproofing o le mae'a lea o le tu'ufa'atasiga o vaega fa'avae eseese o le oloa, ua leai se vai. O mea e le susu o le tulaga lea o le vaega eletise faʻamaufaʻailoga pe a faʻatulagaina le oloa. O mea kelu e faʻaaogaina mo le faʻafefe i le taimi o le faʻapotopotoga.

 

O mea e a'afia ai le fa'atinoina o moli

1, Ultraviolet

O ave o le Ultraviolet e i ai se aafiaga faʻaleagaina i luga o le uaea faʻapipiʻi, o le ufiufi puipui i fafo, o vaega palasitika, o le kelu ipu, le mama faʻamaufaʻailoga paʻu ma le faʻapipiʻi faʻaalia i fafo o le moli.

A mae'a ona matua ma ta'e le vaega fa'amama uaea, o le a ulu atu le ausa vai i totonu o le moli e ala i le va o le uaea. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le fale moli ua matua, o le faʻalava i luga o le pito o le pusa e taʻe pe paʻu ese, ma e ono tupu se va. Pe a uma tausaga o le pusa palasitika, o le a faʻaleagaina ma taʻe. E mafai ona ta'e colloids ipu eletise pe a matua. O le fasi pa'u fa'amaufa'ailoga ua matua ma fa'aletonu, ma o le a tupu se va. O le faʻapipiʻi i le va o sui faʻavae ua matua, ma o se va e faia foi pe a uma ona faʻaititia le malosi faʻapipiʻi. O nei mea uma e fa'aleagaina ai le malosi e le susu o le moli.

 

2, Maualuluga ma Maulalo Temperature

O le vevela i fafo e matua ese lava i aso uma. I le taumafanafana, o le maualuga o le vevela o lamepa e mafai ona oʻo i le 50-60 °C, ma pa'ū le vevela ile 10-20 ℃ ile afiafi. O le vevela i le taumalulu ma le kiona e mafai ona pa'ū i lalo ole zero, ma o le eseesega o le vevela e sili atu ona suia i le tausaga atoa. Faʻamalama i fafo i le maualuga o le vevela o le siʻosiʻomaga i le taumafanafana, o mea e faʻavaveina ai le faʻaleagaina o le matua. A pa'ū le vevela i lalo ole zero, o vaega palasitika e malepelepe, i lalo o le mamafa o le aisa ma le kiona poʻo le taʻe.

 

3, Fa'alauteleina o le vevela ma le Fa'aitiitiga

Faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia o le fale moli: O le suiga o le vevela e mafua ai le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia o le moli. O le coefficient o le faʻalauteleina laina o mea eseese e eseese, ma o mea e lua o le a faʻafefe i le sooga. O le faʻagasologa o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia o loʻo faʻaauau pea, ma e faʻaauau pea le faʻafeiloaʻiga, lea e matua faʻaleagaina ai le ea o le moli.

 

4, Fauga e le Suavai

O moli e faʻavae i luga o le fausaga e le susu e manaʻomia ona fetaui lelei ma le mama faʻamaufaʻailoga silicone. O le fausaga faʻapipiʻi fafo e sili atu ona saʻo ma lavelave. E masani ona fetaui mo lamepa lapopoa, e pei o moli moli, sikuea sikuea ma moli lapotopoto, ma isi moli.

Ae ui i lea, o le fausaga o le mamanu e le susu o le luminaire e maualuga atu manaoga mo masini, ma o le tele o vaega taitasi e tatau ona fetaui lelei. E naʻo mea e le susu e mafai ona faʻamaonia i mea talafeagai ma le fausiaina.

Ole faʻamautu umi ole fausaga e le susu o le moli e fesoʻotaʻi vavalalata ma lona mamanu, faʻatinoga o mea moli ua filifilia, faʻaogaina saʻo, ma tekinolosi faʻapotopotoga.

 

5, E uiga i mea e le Suavai

O le mamanu e le susu o mea e faʻapipiʻiina ma faʻafefeteina e ala i le faʻatumuina o kelu potting, ma o le sooga i le va o vaega faʻapipiʻi tapuni o loʻo faʻapipiʻiina e le kelu faʻamaufaʻailoga, ina ia faʻapipiʻi atoatoa vaega eletise ma ausia ai le galuega e le susu o le moli i fafo.

 

 

6, Kelu Pusa

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi mea e le susu, o ituaiga ma ituaiga o kelu faʻapitoa faʻapitoa na faʻaalia pea lava pea. Mo se faʻataʻitaʻiga, suia le epoxy resin, suia polyurethane resin, faʻaleleia le silica gel ma isi.