Inquiry
Form loading...

CE tusipasi

2023-11-28

CE tusipasi

O le faʻamaoniaina o le CE e faʻatapulaʻaina i tulaga saogalemu o oloa e le afaina ai le saogalemu o tagata, manu ma oloa, nai lo manaoga lautele. O le fa'atonuga fa'amaopoopo o lo'o fa'amaoti mai ai mana'oga autu, ma o mana'oga fa'atonuga o galuega masani. O le mea lea, o le uiga saʻo o le: o le CE faʻailoga o se faʻailoga faʻamaonia saogalemu nai lo se faʻailoga lelei. O le "manaoga autu" lea e fai ma autu o le European Directive.

O le faailoga "CE" o se faʻailoga faʻamaonia saogalemu ma e manatu o se tusifolau mo tagata gaosi oloa e tatala ma ulufale i le maketi a Europa. I le maketi a le EU, o le faailoga "CE" o se faʻailoga faʻamaonia. Pe o se oloa na gaosia e se atinaʻe a le EU poʻo se oloa na gaosia i se isi atunuʻu, afai e te manaʻo e faʻasalalau saoloto i luga o le maketi a le EU, e tatau ona e faʻapipiʻi le faailoga "CE".

MET tusipasi

O le MET faʻailoga faʻamaonia e faʻaoga i maketi a Amerika ma Kanata: O le MET faʻailoga ma le C-US o loʻo faʻaalia ai ua pasia e le oloa le suʻega ma ausia tulaga faʻatatau a le Iunaite Setete ma Kanata, ma e mafai ona ulufale i maketi uma e lua i le taimi e tasi.

120W