Inquiry
Form loading...

Fa'atusatusaga i le va o moli o le auala ma le HPS

2023-11-28

Fa'atusatusaga i le va o moli auala ta'ita'i ma moli Sodium High Pressure

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi ma le faʻateleina o le manaʻomia o le malosi, o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia ua avea ma popolega autu o le lalolagi, aemaise lava, o le faʻasaoina o le malosi o se vaega taua o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaoso. O lenei tusiga e faʻatusatusa le tulaga o loʻo i ai nei o moli auala i le taulaga ma faʻatusatusa LED. O fa'ata'ita'iga fa'apitoa o moli auala ma lamepa sodium maualuga-omiga ua mae'a su'esu'eina ma fuafua. O loʻo faʻamauina o le faʻaaogaina o moli LED i moli auala e mafai ona faʻasaoina le tele o le malosi, ma e mafai ona faʻaitiitia le tuʻuina atu o le tele o kasa leaga, faʻaleleia le tulaga o le siosiomaga, ma ausia le sini o le faʻaolaina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia.

I le taimi nei, o fa'apogai moli o moli auala i le taulaga e tele lava ina aofia ai lamepa sodium maualuga maualuga ma moli fe'ai. Faatasi ai ma i latou, o lamepa sodium maualuga e masani ona faʻaaogaina i moli auala ona o le maualuga o le susulu ma le malosi o le puao. Faʻatasi ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o moli auala o loʻo i ai nei, o moli auala faʻatasi ai ma moli sodium maualuga o loʻo i ai faʻaletonu nei:

1. O le moli moli e faʻamalamalamaina saʻo i luga o le eleele, ma o le faʻamalamalamaina e maualuga. E mafai ona o'o atu i le 401 lux i nisi o auala lona lua. E manino lava, o lenei faʻamalamalamaga e aʻafia i le faʻamalamalama tele, e mafua ai le tele o le eletise eletise faʻaumatia. I le taimi lava e tasi, i le vaeluaga o lamepa lata ane e lua, o le faʻamalamalamaga e naʻo le 40% o le faʻamalamalamaga saʻo, lea e le mafai ona faʻafetaui lelei le manaʻoga moli.

2. O le lelei o le maualuga o le sodium lamepa emitter e na o le 50-60%, o lona uiga i le faʻamalamalamaina, toetoe lava 30-40% o le malamalama o loʻo faʻamalamalamaina i totonu o le moli, o le aofaʻi atoa e naʻo le 60%, o loʻo i ai. ose mea mata'utia o otaota.

3. Theoretically, o le ola o lamepa sodium maualuga-omiomi e mafai ona oʻo atu i le 15,000 itula, ae ona o le grid voltage fluctuations ma le siosiomaga faagaoioia, o le olaga auaunaga e mamao ese mai le theoretical olaga, ma le fua faatatau faaleagaina o lamepa i le tausaga e sili atu i le 60%.

Pe a faatusatusa i lamepa sodium maualuga-omiga masani, moli auala LED ei ai tulaga lelei:

1. I le avea ai o se vaega semiconductor, i le talitonuga, o le ola aoga o se moli LED e mafai ona oʻo atu i le 50,000 itula, lea e sili atu le maualuga nai lo le 15,000 itula o lamepa sodium maualuga.

2. Pe a faʻatusatusa i lamepa sodium maualuga, o le faʻailoga lanu lanu o moli LED e mafai ona oʻo atu i le 80 pe sili atu, lea e latalata i le malamalama masani. I lalo o ia faʻamalamalamaga, e mafai ona faʻaoga lelei le faʻaogaina o le mata o le tagata e faʻamautinoa ai le saogalemu o auala.

3. A faʻaalia le moli auala, e manaʻomia e le moli sodium maualuga le faʻavevelaina, ma e manaʻomia e le malamalama se taimi patino mai le pogisa i le susulu, e le gata ina mafua ai le faʻaumatia o le eletise, ae e aʻafia ai foi le atinaʻeina lelei o le atamai. pulea. I se faʻatusatusaga, e mafai e moli LED ona maua le faʻamalamalamaga sili ona lelei i le taimi o le tatalaina, ma e leai se mea e taʻua o le taimi amata, ina ia mafai ai ona ausia le faʻaogaina lelei o le malosi o le malosi.

4. Mai le vaaiga o le masini faʻamalamalamaina, o le moli sodium maualuga maualuga e faʻaaogaina ai le moli o le mercury vapor luminescence. Afai e lafoai le puna malamalama, afai e le mafai ona togafitia lelei, o le a mautinoa lava e mafua ai le faaleagaina o le siosiomaga. O le moli LED e faʻaaogaina moli faʻamalama, ma e leai se mea leaga i le tino o le tagata. O se fa'apogai malamalama fa'alelei.

5. Mai le itu o le suʻesuʻeina o masini faʻapipiʻi, o le faʻamalamalamaina o le moli sodium maualuga e aʻafia i le faʻamalamalamaina o le omnidirectional. E sili atu i le 50% o le malamalama e manaʻomia ona faʻaalia e le reflector e faʻamalamalamaina ai le eleele. I le faagasologa o mafaufauga, o le a leiloa se vaega o le malamalama, lea o le a aʻafia ai lona faʻaaogaina. O le moli LED e faʻatatau i le faʻamalamalamaina e tasi le auala, ma o le malamalama e faʻamoemoe e faʻasino saʻo i le faʻamalamalamaina, o lea e maualuga tele le faʻaaogaina.

6. I lamepa sodium maualuga-omiga, e manaʻomia ona fuafuaina le faʻasologa o le tufatufaina atu o le malamalama e se faʻaaliga, o lea e iai ni tapulaʻa tetele; i totonu o le moli LED, ua faʻaaogaina se punavai malamalama tufatufaina, ma o le mamanu lelei o punaoa moli eletise taʻitasi e mafai ona faʻaalia ai le tulaga lelei o le punavai malamalama o le moli, iloa le fetuunaiga talafeagai o le tufatufaina o le moli, pulea le tufatufaina o le malamalama, ma ia fa'atumauina le fa'amalama fa'amasani tutusa i totonu ole fa'amalamalamaga lelei ole lamepa.

7. I le taimi lava e tasi, o le moli LED o loʻo i ai se faʻaogaina otometi atoatoa, lea e mafai ona fetuunai le susulu o le moli e tusa ai ma taimi eseese ma tulaga moli, lea e mafai ona maua ai le lelei o le faʻaolaina o le malosi.

I le aotelega, pe a faʻatusatusa i le faʻaogaina o lamepa sodium maualuga mo moli auala, o moli auala LED e sili atu le malosi-lelei ma faʻafeiloaʻi le siosiomaga.

400-W