Inquiry
Form loading...

Fuafuaga Faʻamalama Alafua LED

2023-11-28

Fuafuaga Faʻamalama Alafua LED

Faatasi ai ma le faateleina o le numera o galuega faufale, o le fausiaina o alavai o loʻo faʻatupuina se sao taua tele i felauaiga faʻaonapo nei. O le alavai o se avanoa tapuni. Ina ia mautinoa le faʻaauau pea o femalagaaiga ma le saogalemu o le avetaavale, e oʻo lava i moli i totonu e manaʻomia ai moli faʻapitoa i le aso atoa. Tunnel moli o se vaega taua o le fausiaina o alavai. O le faʻamalama malamalama o le faʻamalamalamaina o le alavai e tatau ona fetaui ma manaʻoga o le malamalama lelei, felafolafoaʻi susulu, ola, lanu lanu ma lanu lanu i totonu o se siosiomaga patino o le alavai, ma i le taimi lava e tasi ia mautinoa le vaʻaia lelei i le asu o loʻo faia e le faʻaaogaina o taavale. O le a'afiaga o le fa'amalama o le alavai e tatau ona ausia e ala i le fa'alagolago i se punavai malamalama fa'alagolago.

E ese le faʻamalama o le alalaupapa mai le moli auala masani, ma e iai lona tulaga faʻapitoa. O lona manatu e uiga i le saogalemu e sili ona taua i le faiga moli.

Pe a faʻamatalaina le fuafuaga faʻamalamalamaina o le tunnel, e tatau ona mafaufau e uiga i masaniga a le tagata ma mausa pogisa, ma faʻalogo i le faʻamalamalamaga o le suiga ma le suiga. Ina ia faʻamalieina manaʻoga masani o mata o le avetaʻavale, e manaʻomia se faʻamalamalamaina o suiga pogisa i le faitotoa o le alavai e faʻamautinoa ai se manaʻoga faʻapitoa. Ona o masaniga pupuu i le ulufafo o le alavai, e masani lava i totonu ole 1 s, o lea e leai se isi lafoaia e mafai.

  E masani ona iai ni fa'afitauli fa'apitoa fa'apitoa ile tunnels:

(1) Aʻo leʻi ulufale atu i le alavai (aso): Ona o le susulu i totonu ma fafo o le alavai e le tele tele, mai le pito i fafo o le alavai, o le ulufale atu o le alavai ma le le lelei o le malamalama o le a vaʻaia foliga o le "puuliuli".

(2) Ina ua uma ona ulu atu i totonu o le alavai (ao): E ulu atu le taavale i le alavai e le pogisa mai le susulu i fafo, ma e tatau ona vaai i totonu o le alavai pe a uma se taimi patino, lea e taʻua o le foliga masani o le "lave masani".

(3) Ulufafo o le alavai: I le ao, pe a ui atu le taavale i le alavai umi ma agai atu i fafo, o le susulu mai fafo o loʻo vaʻaia i fafo e matua maualuga lava, ma o le alu i fafo e foliga mai o se "pu paʻepaʻe", lea o le a faʻaalia. se pupula malosi. O le a lagona e le aufaigaluega le le fiafia; i le po, e ese mai i le aso paʻepaʻe, e le o vaʻaia e le alu i fafo se pu susulu ae o se pu uliuli, ina ia le mafai e le avetaavale ona iloa foliga o le laina o le auala i fafo ma faʻalavelave i luga o le auala.

O faʻafitauli faʻapitoa faʻapitoa o loʻo i luga ua tuʻuina atu i luma se manaʻoga maualuga mo faʻamalama alavai. E aoga le taulimaina o nei faafitauli vaaia ma e mafai ona pasia vaega nei.

  Muamua, o le faʻatulagaina o moli tunnel

E masani ona vaevaeina le faʻamalama o le tunnel i ni vaega se lima: o le folasaga vaega, o le vaega masani, o le suiga o le vaega, o le vaega autu ma le vaega o fafo. E eseese a'afiaga o vaega ta'itasi:

(1) Vaega Fa'atomuaga: Ave'ese foliga o le "pu'u uliuli", ina ia mafai e le avetaavale ona iloa faʻalavelave i le faitotoa o le alavai; ave le ao e fai ma faʻataʻitaʻiga, faʻapea o le susulu o le ambient o le tatalaina o le tunnel o le 4000 cd / m2 ma le saoasaoa o le 80KM / H, o le faʻaofiina o le manaʻoga maualalo e faamalieina. O le umi ma le susulu o vaega e 40 mita ma 80 cd/m2, faasologa.

(2) Vaega faʻale-aganuʻu: A maeʻa ona ulufale i totonu o le alavai, e mafai e le avetaavale ona faʻaaogaina vave ma faʻaumatia foliga o le "puuliuli"; e tusa ai ma tulaga o loʻo i luga, o le umi ma le susulu o le vaega masani e 40 mita ma 80 ~ 46cd / m2 taʻitasi.

(3) Vaega o suiga: O le avetaavale ua faasolosolo malie ona masani i le moli totonu o le alavai; e tusa ai ma tulaga o loʻo i luga, o le umi ma le susulu o le vaega o suiga e 40 mita ma 40 ~ 4.5cd / m taʻitasi.

(4) O le vaega autu: moli masani i totonu o le alavai.

(5) Fa'atau atu vaega: I le gasologa o le aso, e mafai e le avetaavale ona faasolosolo malie ona faʻaaogaina i le pupula i fafo ma faʻaumatia foliga o le "pu paʻepaʻe". I le po, e mafai e le avetaavale ona iloa le laina o le auala i fafo ma faʻalavelave i luga o le auala i totonu o le ana. Ina ia faʻaumatia le foliga o le "puʻu uliuli" i le ulufafo, o se faiga masani le faʻaogaina o moli auala i fafo atu o le ana e fai ma faʻamalamalamaga faifaipea.

I le gasologa o le aso, o le maualuga o le faʻamalamalamaina o le vaega e alu ese ai o le alavai e tatau ona maualuga atu nai lo le vaega ulufale, ma e tatau ona maualuga atu nai lo le tulaga masani o le malamalama i totonu o le alavai; i le po, i se isi itu, e tatau ona maualalo ifo nai lo le tulaga malamalama masani i totonu o le alavai. A faʻaaogaina moli auala, o le susulu o luga o le auala i totonu o le alavai e le tatau ona itiiti ifo i le faaluaina o le malamalama o le ea tatala.

I le avea ai o se faʻapolofesa faʻapolofesa o faʻamalama alalaupapa LED, OAK LEDs e ofoina atu se seti atoa o mamanu moli e 100% faʻatusatusa i moli faʻamalama o le OAK LED e faʻafetaui ai manaʻoga o le faʻamalama o le alalaupapa ma faʻamalieina manaʻoga moli avetaavale.