Inquiry
Form loading...

Fuafuaga fa'atusa mata'utia

2023-11-28

Fuafuaga fa'atusa mata'utia


O le elemene taua mulimuli o le faiga e tatau ona mafaufauina i le faʻamalama o le malae taʻaloga o le faʻafoeina o le beam. I totonu o se fa'atupu fa'aautu masani, o lo'o i ai se pou moli i tulimanu ta'itasi o se ta'aloga ta'aloga ta'aloga, ma e tatau ona sa'o le va'aiga mai le maualuga i luga o le malae ta'aloga atoa.

E mafai ona tu'uina atu fa'amalama lelei fa'atonuga fa'amalama mai se puna mata. O le gau o mata i le collimator e la'ititi ma ta'ape pei o le vevela otaota. I le ultra-high-flux system, o lenei mea e maua ai le tele o le vevela, lea e maualuga tele mo polycarbonate (PC) poʻo mea PMMA e masani ona faʻaaogaina i tioata LED, lea e mafai ona faʻaleagaina i le maualuga o le vevela.

E pei o tekinolosi LED, e ala i le faʻaitiitia o le tausiga ma le toe faʻaleleia o tau ma le faʻaitiitia o tau o le malosi, o le tau faʻaopoopo muamua o faʻamalama taʻaloga taʻaloga a le LED o le a toe maua i le olaga atoa o le polokalama. O le lelei ma le fetuutuunai o le faʻatonutonuina o le faʻaogaina o faiga moli LED e maua ai faʻamanuiaga faʻaopoopo taua.

60