Inquiry
Form loading...

Aisea e taua ai le faasino atu o le malamalama i le nofoaga sa'o

2023-11-28

Aisea e taua ai le faasino atu o le malamalama i le nofoaga sa'o?

E le masalomia, o vaega tetele e manaʻomia ai le saʻo maualuga. O se tasi o mea sili ona taua e mafaufau i ai pe a faʻamalamalamaina se avanoa tele i fafo e le o le tele o le malamalama e gaosia e le matauila, ae o le tafe o le malamalama. Afai o le tele o le malamalama o le a taia le lagi, ma o le eleele i lalo o le a mautinoa lava e le saʻo le faʻamalamalamaina, e leai se manaʻoga e faʻapipiʻi se moli e maualuga le lumen.

O LED o moli faʻatonu, o lona uiga latou te faʻauluina se vaega patino o le malamalama ma e le faʻasalalau mea uma i le nofoaga atoa e pei o lamepa faʻamalo maualuga. E tele a latou diodes fa'atasi ai ma mea fa'apitoa fa'apitoa ma fa'apea fo'i e fa'amama fa'atasi le malamalama i luga o le eria atoa. Talu ai ona o lamepa HID e fa'aogaina uma, e mana'omia ona fa'aoga fa'atasi ma fa'aata e fa'atonu ai le malamalama pe a mana'omia. Ae ui i lea, o le reflector o le a le mafai lava ona 100% lelei ma e mafai ona leiloa e oʻo atu i le 30% o le lumens i le faagasologa o mafaufauga.

O moli LED e le faʻaosoina le susulu, ma o latou mata e taulaʻi atu le malamalama e gaosia e le vaʻa LED i mea e manaʻomia. Optics e fetuutuunai le mamanu o le malamalama e ala i le tuʻuina atu o se tulimanu vaapiapi.

Afai e fa'aogaina e au pou maualuluga faiga fa'amalama masani, atonu e te mana'omia le fa'asaga i latou e fa'atonu moli i se nofoaga patino. E le gata i lea, o moli fa'aleaganu'u e masani ona fausia ni togitogi tetele i lalo ifo o latou, ma maua ai le malamalama.

O LED o loʻo faasolosolo ona suia moli masani i moli pou maualuga, lea na faʻaaogaina i faʻaoga tetele e pei o nofoaga faʻapisinisi ma nofoaga e paka ai taavale. Latou te suia foi le moli tuai o loʻo faʻaaogaina i malae taʻaloga, lea e manaʻomia ai le maualuga o le malamalama ma leai ni moli e faʻafeiloaʻi e mafai ai e mea puʻeata TV ona puʻeina manino mea uma.