Inquiry
Form loading...
A maeʻa moli 4 LED pe mafai ona faʻaaogaina mo Fesoʻotaʻiga

A maeʻa moli 4 LED pe mafai ona faʻaaogaina mo Fesoʻotaʻiga

2023-11-28

Saina taʻitaʻia le maketi televave tuputupu aʻe

I le fonotaga, o le OSRAM faʻamalama faʻatapulaʻaina suʻesuʻega o le Semiconductor Division, fai mai le pule faʻapitoa sinia Chen Wen Cheng, faʻafetai i le tau o le LED e oʻo mai i lalo e sili atu le vave nai lo isi faʻamalamalamaga, o loʻo faʻaleleia vave le faʻaogaina o maketi. "E oʻo atu i le 2020, o loʻo faʻamoemoeina e oʻo atu i le 70% le aofaʻi o le faʻaogaina o maketi, o le atunuʻu Saina ma Taiuani o maketi televave faʻatupulaia."

E fa'amoemoe le ta'avale LED pe a mae'a le 4 tausaga fa'aaoga

"O le malamalama o le faʻaogaina lea o faʻailoga i le faʻasalalauina o le malamalama i luga o tekinolosi fesoʻotaʻiga uaealesi i se malamalama fou. "O le tala lea a Dr Luo Jianghua. I lona manatu, LED e le gata i le talosaga i le fanua moli, ae faʻapea foʻi i le tuʻufaʻatasia i vaega e pei o pisinisi fesoʻotaʻiga ma le Initaneti o mea.

Visible light communication technology (VLC) o lo'o fa'atatau i le fa'aogaina o le malamalama o le malamalama e pei o fa'amatalaga fa'amatalaga, le fa'aogaina o le fiber, alalaupapa uaea o fa'asalalauga fa'asalalau, ma le ea i le fa'asalalau sa'o o le fa'ailoga malamalama o le auala feso'ota'iga, i feso'ota'iga mamao i le saogalemu. faatinoga maualuga, ma le malosi, ma le tele o talosaga lautele, lelei, bandwidth sili atu o w IFI o 10,000 taimi taimi, 4G o 100 taimi taimi, e pei ona ausia le saoasaoa teori, download tasi 1G o ata tifaga e na o le manaomia 0.1 sekone.