Inquiry
Form loading...
Fa'afefea ona Filifili Tunnel Lighting

Fa'afefea ona Filifili Tunnel Lighting

2023-11-28

Auala e filifili ai moli alavai

Malamalama lautele i le alavai

O moli lautele e aofia ai moli faʻavae e manaʻomia e faʻamautinoa ai feoaiga masani i totonu o le alalaupapa ma faʻaleleia moli e faʻaumatia ai aʻafiaga o "pu paʻepaʻe" ma "pu uliuli" i ulu ma ulufafo. O le fa'atulagaina o moli fa'avae o le alāvai o le: fa'avasegaina o moli i itu uma e lua ma le va o le 10m. O moli o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le puipui o le alavai i le mamao e 5.3m mai le ogatotonu o le auala. Mo le lelei o le matagofie, o le maualuga o le faʻapipiʻiina o faʻamalama faʻalelei faʻaleleia e ogatasi ma le malamalama faʻavae, ma o loʻo faʻatulagaina tutusa i totonu o mea faʻapipiʻi moli.


E tusa ai ma faʻamatalaga, o moli lautele o se uta muamua-vasega. E tusa ai ma manaʻoga o le "Code for Electrical Design of Civil Buildings": "Aemaise lava le taua o uta moli e tatau ona otometi ona fesuiaʻi i luga o le laʻasaga mulimuli o le laupapa o le uta, poʻo ni taʻaloga faʻapitoa e lua e tusa ma le 50% o moli moli e mafai foi. E manino lava, "o le sui otometi o le sapalai o le eletise i le laasaga mulimuli o le uta" e le talafeagai mo le faʻamalamalamaina o le alalaupapa e faʻaogaina ai le "auala e tuʻuina atu ai le eletise e tusa ma le 50% o moli faʻapipiʻi taʻitasi ma taʻi lua. "I lenei auala, e tusa lava pe i ai se eletise poʻo se transformer mo le tausiga poʻo le toilalo, a itiiti ifo ma le afa o moli i totonu o le alavai e mafai ona faʻamaonia e faʻamalama masani, lea o le a le mafua ai le moli moli lautele o le auala atoa. e alu i fafo ma afaina ai taavale saoasaoa.


O le moli i totonu o le alavai e faʻatonutonuina e tusa ai ma manaʻoga susulu ma le tele o feoaiga o vaega taʻitasi i siosiomaga eseese. O le mataʻituina o le susulu ma le matasele o loʻo faʻapipiʻiina i totonu ma fafo o le alāvai e faʻaaogaina e iloa ai le malosi o le malamalama i tafatafa o le auala e ulufale ai, ma o le tele o feoaiga o le alavai e faʻaaogaina e pulea ai le susulu o moli o vaega taʻitasi, ina ia mafai e le avetaavale ona faʻafetaui i le suiga vave o le malamalama i totonu ma fafo o le alavai. Aveese faʻalavelave vaʻaia vaʻaia e mafua mai i suiga o le malamalama, ina ia faʻamalieina manaʻoga susulu o le alavai, faʻamautinoa le saogalemu o le taʻavale, ma faʻalautele le ola o moli ma faʻasaoina le malosi. E tusa ai ma manaʻoga o le "Code for Design of Ventilation and Lighting of Highway Tunnels", "E tatau ona faʻamalosia le vaega ulufale i le ao ma faʻatonuga e fa: la, puaoa, ma le paolo mamafa; e tatau ona vaevaeina moli faavae i ni vaega se lua: feoaiga mamafa ma feoaiga laiti i le po; E lua tulaga pulea i le ao ma le po".


moli fa'alavelave

O le tele o aveta'avale e masani ona ki a latou moli pe a ulu atu i se alāvai, ae o nisi aveta'avale e tape a latou moli pe a ulu atu i totonu o se alāvai ma moli lautele e ki. E matautia tele lenei mea. E ui lava o le moli lautele na matou taʻua muamua e faʻamalosia e tusa ai ma le uta muamua, e le mafai ona faʻateʻaina le avanoa o le toilalo tutusa o puna eletise e lua. Afai e tipi le moli lautele, o le tulaga lamatia o le avetaavale i le saoasaoa maualuga i se vaapiapi vaapiapi e pei o se alavai e aunoa ma le kiina o moli e iloagofie lava, ma se faasologa o faalavelave tau taavale e pei o le pito i tua o feteʻenaʻiga ma faʻalavelave ona o le o le a tupu le popolevale o le avetaavale. Tunnels faʻapipiʻiina i moli faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai ona faʻaitiitia atoa le tupu o ia faʻalavelave. A leai se moli lautele, e fa'aauau pea ona fa'aogaina nisi moli fa'alavelave fa'afuase'i. E ui lava o le susulu e maualalo ifo nai lo moli lautele, e lava mo avetaavale e ave se faasologa o le avetaavale saogalemu. Fua, pei o le ki o moli o le taavale, faʻagesegese, ma isi.

100w