Inquiry
Form loading...
Ta'ita'i moli tulaga masani o le 2012

Ta'ita'i moli tulaga masani o le 2012

2023-11-28

Faʻatasi ai ma le atinaʻeina o alamanuia LED, ua faasolosolo malie le atinaʻeina o Saina i le lalolagi autu o gaosiga ma le faʻatau atu o oloa faʻamalama LED, o le tele o kamupani faʻamalama LED o loʻo faʻauluina oloa faʻalelei maualuga i le lalolagi atoa, na amata ona faʻaalia le faʻamaoniga o oloa moli LED. lona taua.

Tulaga fa'amaonia uma o oloa moli moli

Faʻailoga Saina: faʻamaonia CCC

3C igoa o le faailoga tusipasi o le "China compulsory certification" (Igoa gagana Peretania o le "ChinaCompulsoryCertification", o le faapuupuuga faaPeretania mo le "CCC", e taʻua foi o le "3C" fuʻa. ), O le faailoga tusipasi e faʻatagaina e alu i luga. fa'atau atu, fa'aulufale mai o oloa fa'amaumauga ma fa'amaoniga fa'amaonia, e fa'ailoa mai ai o le saogalemu o oloa ma le feso'ota'iga electromagnetic ma fa'avevela electromagnetic e tusa ai ma tulaga fa'ata'atia e le Setete i le maketiina o oloa e fa'atatau i le fa'amaonia fa'amalosi i Saina e tatau ona fa'amalosia e ala i lenei tusipasi.

Faʻailoga Amerika i Matu: faʻamaonia UL

O le UL certification o se su'ega a le Iunaite Setete mo le saogalemu--su'ega a le au inisiua (UnderwriterLaborariesInc.) o le tusipasi saogalemu o oloa. E taulaʻi i le tele o masini, faiga ma meafaitino mo suʻega saogalemu ma asiasiga. O oloa e ala mai ma ausia le UL certification o pepa ulufale e ulufale ai i le maketi i Amerika i Matu. I le aotelega, o tulaga UL e mafai ona vaevaeina i: manaʻoga mo le fausaga o oloa, manaʻoga mo le faʻaaogaina o mea mataʻutia o oloa, vaega o oloa, manaʻoga e suʻe meafaigaluega ma suʻega metotia manaʻomia, manaʻoga mo le makaina o oloa ma faʻatonuga, ma isi. Ole taimi nei ole UL fa'amaonia ua avea ma se tasi o fa'ailoga sili ona fa'amaonia ole lalolagi.

Faʻailoga Europa: CE faʻamaonia

O le faʻailoga faʻamaonia o le CE o se faʻailoga faʻamaonia saogalemu, e manatu o tagata gaosi tusi folau e tatala ma ulufale i le maketi a Europa. O le tauaveina o le "CE" faailogaina oloa i Sui Usufono taitasi o le EU le faatauina atu i totonu o le atunuu, e le manaomia le ausia o manaoga o Sui Usufono taitasi, ina ia ausia le felauaiga saoloto o oloa i le EU Sui Usufono i totonu o le lautele o. I le maketi a le EU "CE" faʻailoga o se faʻailoga faʻamaonia faʻamaonia, ina ia faʻasaʻoloto le gaioiga i le maketi a le EU, e tatau ona tatou faʻaopopoina le faʻamaufaʻailoga "CE" e faʻaalia ai o le oloa e ogatasi ma le faʻamaopoopoina faʻapitoa a le Iuni a Europa ma le faʻatulagaina o se auala fou o mana'oga autu o le fa'atonuga.