Inquiry
Form loading...

Maemo a Moqapi oa Leseli oa Lebala la Lipapali

2023-11-28

Maemo a Moqapi oa Leseli oa Lebala la Lipapali

1. Khetho ea mohloli oa leseli

Mabone a metal halide a lokela ho sebelisoa mabaleng a lipapali a nang le bophahamo ba moaho bo fetang limithara tse 4. Ebang ke mabone a ka ntle kapa a ka hare a tšepe ea halide ke mehloli ea leseli ea bohlokoa ka ho fetisisa e lokelang ho behoa pele bakeng sa lipapali tsa mabone a lipapali tsa TV.

Khetho ea matla a mohloli oa leseli e amana le palo ea mabone le mehloli e khanyang e sebelisoang, hape e ama mekhoa e kang ho lumellana ha khanya le index ea glare ka boleng ba mabone. Ka hona, ho khetha matla a mohloli oa leseli ho ea ka maemo a sebaka sa marang-rang ho ka etsa hore leano la mabone le fumane ts'ebetso e phahameng ea litšenyehelo. Matla a mohloli oa leseli la lebone la khase a arotsoe ka tsela e latelang: 1000W kapa ho feta (ntle le 1000W) ke matla a phahameng; 1000 ~ 400W ke matla a mahareng; 250W ke matla a tlase. Matla a mohloli oa leseli a lokela ho tšoanela boholo, boemo ba ho kenya le bophahamo ba lebala la lipapali. Mabala a lipapali a ka ntle a lokela ho sebelisa mabone a tšepe a halide a matla a phahameng le a mahareng, ’me mabala a ka hare a lokela ho sebelisa mabone a metal halide a mahareng a matla a mahareng.

Bokhoni bo khanyang ba mabone a tšepe a halide a matla a fapaneng ke 60 ~ 100Lm / W, index ea ho fana ka mebala ke 65 ~ 90Ra, 'me mocheso oa' mala oa mabone a metal halide ke 3000 ~ 6000K ho latela mofuta le sebopeho. Bakeng sa lits'ebeletso tsa lipapali tsa kantle, hangata ho hlokahala hore e be 4000K kapa ho feta, haholo ka shoalane ho tsamaisana le khanya ea letsatsi. Bakeng sa lits'ebeletso tsa lipapali tsa kahare, 4500K kapa ho feta hangata lia hlokahala.

Lebone le tlameha ho ba le mehato e thibelang khanya.

Mabone a tšepe a bulehileng ha aa lokela ho sebelisoa bakeng sa mabone a tšepe a halide. Boemo ba tšireletso ea matlo a mabone ha boa lokela ho ba ka tlase ho IP55, 'me boemo ba tšireletso ha boa lokela ho ba ka tlase ho IP65 libakeng tseo ho seng bonolo ho li hlokomela kapa tse nang le tšilafalo e tebileng.


2. Litlhoko tsa palo e khanyang

Bakeng sa mabone a litora tse 'nè kapa a mofuta oa lebanta, mabone a phahameng a lokela ho khethoa e le' mele oa lebone, 'me sebopeho sa sebopeho se kopantsoeng le mohaho se ka amoheloa.

Palo e phahameng ea mabone e lokela ho fihlela litlhoko tsa kholomo e latelang:

Ha bophahamo ba palo ea leseli bo feta limithara tse 20, baskete ea ho phahamisa motlakase e lokela ho sebelisoa;

Lere e lokela ho sebelisoa ha bophahamo ba palo ea leseli bo le tlase ho limithara tse 20. Lere e na le lesela la ho lebela le sethala sa ho phomola.

Lipalo tse phahameng tse khantšang li lokela ho ba le mabone a litšitiso ho latela litlhoko tsa ho tsamaea.


3. Lebala la lipapali le ka ntle

Mabone a lebala la lipapali a tlameha ho latela tlhophiso e latelang:

Tokisetso ka mahlakoreng a mabeli-Mabone le mabone a kopantsoe le lipalo tse khanyang kapa litsela tsa mohaho 'me li hlophisitsoe ka mahlakoreng a mabeli a sebaka sa tlhōlisano ka mokhoa oa likhahla tse sa khaotseng kapa lihlopha.

Tlhophiso ea likhutlo tse 'nè-Mabone le mabone li kopantsoe ka mokhoa o tsitsitseng' me li hlophisitsoe likhutlong tse 'nè tsa lebala la lipapali.

Moralo o kopaneng- motswako wa sebopeho sa mahlakore a mabedi le sebopeho sa kgutlo tse nne.