Inquiry
Form loading...

Høy CRI LED-belysningsprodukter

2023-11-28

Høy CRI LED-belysningsprodukter


Det er flere faktorer å vurdere ved kjøp av LED-belysningsprodukter enn glødepærer, spesielt når glødepærene er den eneste teknologien på markedet. En av disse faktorene er måling av høy CRI LED-belysningsprodukter.

I. Hva er CRI i LED-belysningen?

Mange spesifikasjoner legger spesiell vekt på fargegjengivelsesindeksen (CRI), som måler lysets evne til å avgi farger riktig og til å ligne de naturlige fargene til sollys. Når LED-lampens CRI er større enn 90, regnes den som en høy CRI LED.

CRI beregnes som en verdi med en maksimal mulig score på 100. En CRI-score større enn 90 betyr at lyskilden vil få objektet til å se veldig likt ut under naturlige lysforhold. LED-belysningsprodukter med høy CRI har en tendens til å vise mer mettede farger enn produkter under 90 CRI, og er foretrukket av mange kamerateknikere under TV- og radioarrangementer, som mener at LED-belysning med høy CRI er den mer avanserte og avanserte LED-sportsbelysningen i dag.

For å la deg se forskjellen mellom ulike nivåer av CRI, kan du referere til figuren nedenfor.


II. Hva er forholdet mellom CRI og Lumen i LED-belysningen?

Som du ser, er CRI-tonene mer levende og naturlige på bildet ovenfor. Imidlertid har livlighet og renhet en pris. Jo høyere CRI, desto raskere faller lumen saktere fra LED-lyset. For å gi deg flere detaljer, her er lumenreduksjonene du kanskje vil se lumen falle sammenlignet med den vanlige CRI 70:

CRI 80 -> -10 %

CRI 85 -> -15 %

CRI 90 -> -20 %

CRI 95 -> -25 %

Derfor, hvis ditt sports- eller industriprosjekt krever CRI95, vil du kjøpe 20 % av den ekstra kraften for å opprettholde standard lumennivåer og beholde den beregnede bakkebelysningen.

III. Hvor mye koster det å ha et høyt CRI-lys?

For svært høyprofilerte ligaer eller stadioner på ukentlig HD-TV eller 4K-kringkasting, kan høye CRI LED-er være påkrevd fra 90 til 95. I de fleste tilfeller brukes imidlertid ikke høy CRI LED-sportsbelysningsarmaturer for standardspill, selv ikke kl. et gjennomsnittlig luxnivå på bakken ca. 800 lux.

Så hvis du trenger å bruke høy CRI LED-lysarmaturer for prosjektet ditt, er de høye CRI LED-belysningskostnadene knyttet til kraften til LED-lampene og antallet LED-lamper du brukte i prosjektet. Velkommen til å rådføre deg med OAK LED Hvis du trenger en estimert kostnadsplan for LED-belysningsarmaturer med høy CRI.