Inquiry
Form loading...

Grunner til å bruke profesjonell LED for Stadium

2023-11-28

Grunner til å bruke profesjonell LED for Stadium

 

1. Lyskilden og strømforsyningen til den profesjonelle LED-sportspill-spesiallampen tar i bruk det originale importerte internasjonale førstelinjemerket, som er tilpasset for hvert enkelt prosjekt og ikke kan masseproduseres. Vanlige LED-lamper produseres i partier. Lyskilden og strømforsyningen oppfyller ikke parametrene til stadionbelysningen og kan ikke brukes direkte på banen.

 

2. Profesjonelle LED-idrettskonkurranse spesialradiatorer bruker materialer med høy varmeledningsevne. Denne teknologien kan redusere energiforbruk og lav vekt, spesielt termisk ledningsevne, og vanlige lysdioder er generelt jernprodukter.

 

3. Fargetemperaturen på de spesielle lampene for stadion er skreddersydd for ulike typer baner, noe som gjør øynene til idrettsutøvere, dommere og tilskuere mer komfortable;

 

3. Fargegjengivelsesindeksen for profesjonelle LED-sportskonkurranselamper er større enn 80, noe som gjør fargen mer realistisk, gjenoppretter den sanne skjønnheten til stadion, og bildet av vanlig LED er uskarpt.

 

4. Profesjonelle helhetlige gymsaler vil ofte ha konkurranser for ulike prosjekter. Sportsbegivenheter av forskjellige prosjekter vil ha forskjellige krav til parametrene til stadionbelysningen. For eksempel er det mange forskjellige punkter i kravene til badmintonbanebelysning og gjerdefeltbelysning. Det er nødvendig å ta hensyn til kravene til ulike konkurransesteder, og å utvikle og produsere etter ulike forhold på arenaen. Innsatskostnaden og råvarene til produktene er høye, og prisen er veldig dyr.

 

5. Profesjonell LED sportskonkurranse spesielle lamper bruker profesjonelle lysfordelingssystem, punkt-for-punkt lysfordelingssystem. Den har mer energibesparende effekt en rekke lysfordelingsdesign, for å oppnå nøyaktig lysfordeling og mer jevn belysning. Når det gjelder vanlig LED-belysning, er effekten enten for lys og for skarp, eller ikke lys nok. Det vil være åpenbare mørke områder, ujevn belysning;

 

6. Profesjonell LED har ingen lysforurensning, spillover og blending: profesjonell lysdistribusjonsdesign, effektivt forhindre søl, blending, redusere spillover på mer enn 37% på det generelle stedet, vanlige LED-lamper er spredt, overalt Det er et lys som er utsatt for forstyrrelser;

 

7. Profesjonelle LED sportskonkurranse spesiallamper har konstant belysningsteknologi. Belysningsnivå og jevnhet holdes konstant i 5000 timer;

 

8. Spesielle LED sportskonkurranse spesiallamper er vedlikeholdsfrie i tre eller flere år, uten noen vedlikeholdskostnader, og effekten og kvaliteten er mer garantert.

 

10. I tillegg til å ha et godt lysmiljø, er et moderne innendørs idrettsstadion også uunnværlig for belysning av intelligente kontrollsystemer. Vanlige LED-lamper er imidlertid ikke i sportsbransjen, og det er ikke noe intelligent kontrollsystem. LED-belysningen for sportsbelysning har vært veldig moden i det intelligente kontrollsystemet. Det intelligente lyssystemet kan realisere treningsunderholdningsmodusen, amatørkonkurransemodusen, den profesjonelle konkurransemodusen, TV-kringkastingsmodusen, og kan også kobles til andre undersystemer i den intelligente bygningen. Kontrolloperasjonen er enkel og kan kontrolleres på datamaskinen og mobilterminalen, forbedre styringsnivået til gymsalen, redusere vedlikeholdskostnadene, god energisparing og utslippsreduserende effekt, forlenge lampens levetid effektivt og realisere rik og varierte lysstyringseffekter.

 

Oppsummert, fra forskning og utvikling til produksjon, har folk investert mye menneskelige og materielle ressurser. Alle råvarer er av høyeste kvalitet, noen råvarer er til og med fortsatt sjeldne varer. Det er med høykvalitets råvarer, profesjonell forskning og utvikling, så den spesielle produksjonsprosessen fører til en mye høyere pris enn vanlige LED-lamper.