Inquiry
Form loading...

Su'esu'ega i masini autu IC a Saina mo moli LED

2023-11-28

Mo se taimi umi, talu ai o le LED chip alamanuia ma lona gaosiga autu tekinolosi o loʻo taoto i lima o ni nai kamupani i atunuu i fafo, ma o le mea lea e foliga mai ai le tulaga maualuga o le LED e le maualuga i le taimi e tasi, e tatau ona faʻalagolago i faʻaulufale mai fafo chip. -faia meafaigaluega, lea e tau atu i tau maualuga, aafia ai lona faaaogaina.

2009 Guangdong Foshan Nanhai LED moli masini e pei o le poloketi ua atiina ae e le Huazhong Iunivesite o Saienisi Polofesa Gan Zhiyin's suʻesuʻega ma atinaʻe au, ma faatasi ai ma Guangdong Foshan City Nanhai Chao vaega ausia se maliega atinae felagolagomai, e faagasolo i le prototype galuega faatino ma alamanuia. Tupe faʻaalu tala o le tupe e tusa ma le 500 miliona tala o le poloketi, o le vaega muamua o le faʻafaigaluegaina o le 80 miliona Yuan, o le talepeina lea o le pule faʻatekonolosi mai fafo, o Saina muamua, lona fa i le gaosiga o le lalolagi faʻapipiʻi moli meataalo autu gaosiga o meafaigaluega, o lona uiga o le faʻatapulaʻaina o le. bottleneck o LED moli alamanuia i Saina ua faamoemoe e iloa localization o meafaigaluega autu. Ina ua uma le alamanuia o oloa, o le a mafai ai i totonu o aiga semiconductor moli alamanuia e moni matai tekinolosi fuafuaga, o le a mafai ai foi ona faaitiitia le tau gaosiga chip LED.

Faatasi ai ma le malosi-lelei ma le siosiomaga-faauo uiga, LED alamanuia maua vave atinae i totonu o le atunuu. E oʻo atu i le 2015, o le LED industry e faʻamoemoe e oʻo atu i le 500 piliona yuan, mo masini MOCVD i tausaga talu ai, o le tele o le faʻalagolago i oloa faaulufale mai, o le maketi o loʻo pulea e kamupani i Sisifo. MOCVD fa'atauga meafaigaluega i le lua tausaga talu ai e pei o le "valea" tuputupu aʻe i MOCVD meafaigaluega County i tausaga talu ai o le tuputupu ae i totonu o le lalolagi pito i luga 2010 tausaga talu ai County MOCVD gafatia na o le 150 iunite e pei o Novema 2012 909 seti.

MOCVD meafaigaluega manuia, o lona uiga o le monopoli umi o tekinolosi mai fafo o le a malepe, o le tele o kamupani LED o le a faamavae e faalagolago atoatoa i oloa mai fafo, faapuupuu le avanoa ma le lalolagi, o le a sili atu le atoatoa o le a sili atu le atoatoa.