Inquiry
Form loading...

Oloa moli moli maualuga CRI

2023-11-28

Oloa moli moli maualuga CRI


E tele atu mea e tatau ona mafaufau i ai pe a fa'atau oloa fa'amalama o le LED nai lo magala'au fa'amalama, aemaise lava pe a na o le pau lea o le fa'atekonolosi i le maketi. O se tasi o nei mea taua o le fuaina o le maualuga o le CRI LED moli oloa.

I. O le a le CRI i le moli LED?

O le tele o fa'amatalaga e fa'amanino fa'apitoa i le fa'ailoga lanu lanu (CRI), lea e fuaina ai le malosi o le malamalama e fa'ao'o sa'o mai ai lanu ma ia pei o lanu fa'anatura o le la. A sili atu le CRI o le moli LED nai lo le 90, e ta'ua o le maualuga CRI LED.

O le CRI o loʻo faʻatatauina o se tau ma se togi maualuga e mafai ona maua o le 100. O le CRI score e sili atu nai lo le 90 o lona uiga o le faʻapogai malamalama o le a faʻaalia ai le mea e foliga tutusa ma foliga vaaia i lalo o tulaga malamalama masani. High CRI LED moli oloa e masani ona faʻaalia le sili atu o lanu tumu nai lo oloa i lalo ifo o le 90 CRI, ma e fiafia i ai le tele o mea pueata i taimi o TV ma leitio, oe talitonu o le maualuga o le CRI LED moli o le faʻamalama taʻaloga e sili atu ona maualuga ma sili atu i aso nei.

Ina ia mafai ona e vaʻai i le eseesega i le va o laʻasaga eseese o le CRI, e mafai ona e vaʻai i le ata o loʻo i lalo.


II. O le a le sootaga i le va o le CRI ma Lumen i le moli LED?

E pei ona e vaʻaia, o le CRI e sili atu ona manino ma masani ile ata o loʻo i luga. Ae ui i lea, o le manino ma le mama e sau i se tau. O le maualuga o le CRI, o le vave foi lea o le pa'ū o le lumen mai le moli moli. Ina ia tuʻuina atu ia oe faʻamatalaga atili, o faʻaitiitiga lumen atonu e te manaʻo e vaʻai i le pa'ū o le lumen pe a faʻatusatusa i le CRI 70 masani:

CRI 80 -> -10%

CRI 85 -> -15%

CRI 90 -> -20%

CRI 95 -> -25%

O le mea lea, afai e manaʻomia e lau taʻaloga poʻo galuega faʻapisinisi le CRI95, o le ae faʻatauina le 20% o le malosi faʻaopoopo e faʻamautu ai le maualuga o le lumen ma faʻatumauina le faʻamalamalamaina o le eleele.

III. E fia le tau e maua ai se moli CRI maualuga?

Mo taʻaloga taʻutaʻua maualuga poʻo taʻaloga i vaiaso taʻitasi HD TV poʻo le 4K faʻasalalauga, e mafai ona manaʻomia le maualuga o le CRI LED mai le 90 i le 95. Ae ui i lea, i le tele o tulaga, e le masani ona faʻaogaina taʻaloga taʻaloga taʻaloga maualuga CRI LED, e oʻo lava i le se averesi tulaga lux i luga o le eleele e uiga i 800 lux.

O lea, afai e te manaʻomia le faʻaogaina o le maualuga o le CRI LED mo lau poloketi, o le maualuga o le CRI LED moli tau e fesoʻotaʻi ma le mana o moli LED ma le numera o moli LED na e faʻaaogaina i le poloketi. Faʻafeiloaʻi e feutagai ma le OAK LED Afai e te manaʻomia se tau faʻatatau mo faʻamalama moli CRI maualuga.