Inquiry
Form loading...

Fa'afefea ona filifili moli ta'aloga LED

2023-11-28

Fa'afefea ona filifili moli ta'aloga LED


Le lelei fa'a'avevela vevela e ta'ita'i sa'o i le fa'aitiitia o le ola tautua o moli LED;

Talu ai o moli LED e faʻaliliuina le eletise eletise i le malamalama vaaia, o loʻo i ai se faʻafitauli o le suiga o le fua, lea e le mafai ona liua le 100% o le eletise eletise i le malamalama. E tusa ai ma le tulafono o le faʻasaoina o le malosi, o le tele o le malosi eletise e liua i le vevela. Afai o le mamanu o le faʻaogaina o le vevela o le moli LED e le talafeagai, o lenei vaega o le malosi vevela e le mafai ona vave faʻaumatia. O le mea lea, talu ai o le pusa LED e laʻititi i le voluma, o le a faʻaputuina le tele o le malosi o le vevela i totonu o le moli LED, e mafua ai le faʻaitiitia o le olaga.


Mo faʻamalama taʻaloga taʻaloga LED, o le faʻafitauli o le vevela e taua tele e pei o le faʻafitauli faʻapitoa. O le faʻatinoga o le vevela e aʻafia tonu ai le faʻamautuina o le susulu ma le ola tautua o moli taʻaloga LED.


Faʻafefea ona faʻaleleia le ola o moli taʻaloga LED;

O le mea lea, i le tulaga o le mana lava e tasi, o le umi o le ola o le moli o le taʻaloga taʻavale LED e faʻalagolago lava i le faʻatinoga o mea faʻafefe vevela o loʻo faʻaaogaina i totonu o le moli ma le mamanu faʻatulagaina o le moli.

I le vaitau o tauvaga leaga o ituaiga, e tatau ona i ai ni faʻalavelave i le faʻafefe o le vevela o le LED. O le auala sili ona tuusaʻo e faʻaleleia atili ai le mautu ma le ola tautua o moli taʻaloga LED o le i ai lea o se tekinolosi lanu uliuli tulaga ese.


I le vaitau o tauvaga leaga o ituaiga, e tatau ona i ai ni faʻalavelave i le faʻafefe o le vevela o le LED. O le auala sili ona tuusaʻo e faʻaleleia atili ai le mautu ma le ola tautua o moli taʻaloga LED o le i ai lea o se tekinolosi lanu uliuli tulaga ese.

O mea e faʻafefe ai le vevela e tuʻufaʻatasia ai le lelei o le alumini, faʻalauteleina graphite, micropowder silicon ma isi vaega, ma o loʻo i ai le mafanafana lelei ma le faʻaogaina o mea, lea e mafai ona faʻaumiina ai le ola tautua o moli taʻavale LED ma faʻaleleia le faʻamalamalamaga moni. Pe a faatusatusa i isi moli LED, o le tulaga galue e mafai ona mautinoa le ola. E silia ma le 80,000 itula.

O mea e faʻafefe ai le vevela o loʻo faʻaaogaina e tutusa lelei, o le fausaga e faʻapipiʻi, o mea e mama ma e le susu, e le faigofie ona ele le mea, o mea e maualalo le vevela, o le vevela e vave, ma o le umi e umi, o lea e foia ai. le faʻafitauli o le moli taʻavale taʻitaʻi taʻitaʻi masani e faigofie ona matua ma pala le malamalama.


O le umi o le vevela e ono mafua ai le le fetaui i lanu malamalama o lamepa

Ole fa'afitauli masani lea ole moli LED. A oʻo i luga le vevela o moli taʻaloga taʻavale LED, o le faʻalavelaveina o uaea eletise e faʻatuputeleina, ma mafua ai ona faʻatuputeleina le taimi, ma faʻateleina le taimi nei e mafua ai le vevela. O ia taʻamilosaga faʻasolosolo, sili atu ma sili atu le vevela, e iu lava ina mafua ai le lanu lanu, e mafua ai le malamalama. Le lelei le mautu.

E tusa ai ma le malamalama lanu lanu, Sky Red LED faʻamalama taʻaloga e maua ai le lelei o le maualuga maualuga, maualuga le faʻatuatuaina, maualuga maualuga le vevela, ma isi mea, e mafai ona faʻatumauina le maualuga o le faʻamalamalamaina o le malamalama ma le tutusa o le lanu malamalama.

Faʻaitiitia le maualuga o le vevela, ma ia sili atu le faʻaogaina o pu i totonu o le mamanu fausaga o le moli

E tusa ai ma le mataupu faavae o le taamilosaga o le ea, pe a iai se eseesega o le vevela i le va o vaega e lua, o le fesuiaiga o le ea vevela ma le malulu o le a faia e ala i pu ea, ina ia tafe mai le fausaga o le ea e ala i le mamanu fausaga a le tagata lava ia, ina ia ua matua fa'aleleia le a'afiaga o le vevela o lamepa. O le mea lea, i le faʻaopoopoga i mea faʻapipiʻi pateni vevela, o le fausaga fausaga o le moli o loʻo i ai foi se sao taua tele i tekinolosi faʻafefe vevela!

O le tulaga lelei o meafaitino ua faʻaleagaina ma o le faʻafitauli pala o le malamalama e tupu.

E masani lava, o moli taʻaloga e faʻaaogaina mo se taimi umi, ma o nisi mea e faigofie ona faʻamaʻiina. Aʻo faʻatuputeleina le vevela o lamepa LED, o nei mea e faʻafefeteina pea i se vevela maualuga, faʻaititia le lelei, ma faʻapuupuu le ola. I le taimi lava e tasi, ona o le ki, o le luminaire e mafua ai le tele o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia, lea e mafua ai ona faʻaumatia le malosi o mea, lea e faigofie ona taʻitaʻia ai le faʻafitauli o le pala.