Inquiry
Form loading...

Faiga Fa'amalama o le malae lakapi soka

2023-11-28

Faiga Fa'amalama o le malae lakapi soka

 

O moli o le malae soka, o se vaega taua o le taaloga soka, e taua tele i le taaloga soka. O moli faʻamaʻi o se ituaiga o faʻamalama ie e foia ai le tekonolosi moli ma le faʻamalamalamaina o le faʻamalama i totonu o le malae soka lautele i le lalolagi. O le faʻasologa o le faʻamalama o le soka soka o se auala moli lea e fa tulimanu ma lua itu faʻatulagaina (e aofia ai le tele-rod ma le fusi mama) e tuʻufaʻatasia.

 

O le faʻatulagaina o le tele o pou o le faʻamalama soka o se ituaiga o faʻatulagaga i itu uma e lua o le faʻamalamalamaina o le soka. O itu e lua o le faʻamalama o le soka o loʻo faʻatulagaina faʻatasi ma le pou moli poʻo le solofanua fale, ma faʻatulagaina i itu uma e lua o le malae taʻalo i le tulaga o le faʻapipiʻi poʻo le faʻaauau pea o le fusi moli. O le faʻatulagaina o le tele o paʻu o le faʻamalama o le malae lakapi o le setiina lea o seti se tele o pou moli i itu uma e lua o le nofoaga. O lona tulaga sili ona lelei o le faʻaogaina o le eletise e laʻititi lava, ma o le faʻamalamalamaina i luga o le laina ma le faʻamalamalamaga faʻasalalau e sili atu. Ona o le pou maualalo, o lenei ituaiga o lamepa o loʻo i ai le lelei o le faʻaitiitia o tupe faʻaalu ma le tausiga lelei.

 

O le fa'atulagaina o moli o le malae lakapi o le isi lea ituaiga o fa'atulagaga i itu uma e lua, o lona uiga, o lamepa o lo'o fa'atulagaina i laina i itu uma e lua o le fa'amasinoga e fausia ai se faiga fa'amalamalamaga fa'aauau. O le moli o le fusi e toniga, ma o le susulu i le va o le tagata taʻalo ma le malae taalo e lelei tele. I le taimi nei, o le auala moli i le lalolagi e mafai ona ausia manaʻoga o faʻasalalauga televise lanu, faʻasalalauga faʻasalalauga maualuga ma e oʻo lava i faʻasalalauga televise ultra-maualuga.


Fa'amanuiaga ole faiga fa'amalama fa'afefiloi:

O le faʻaogaina o le faʻamalama o le malae lakapi e iai le lelei o ituaiga lamepa e lua, lea e faʻaleleia ai le lagona o le mausali, ma o le faʻamalamalamaina i luga o le laina ma le tutusa i itu e fa e sili atu ona talafeagai, ae o le maualuga o le susulu e faʻateleina. I le taimi nei, o tulimanu e fa e masani ona le faʻatulagaina tutoʻatasi, ae o loʻo tuʻufaʻatasia ma le fausaga o le fale, o lona uiga o le tau e maualalo.

O moli lolovaia o loʻo faʻaaogaina i tulimanu e fa o le malae soka e tele lava ina vaapiapi, lea e foia ai le faʻafitauli o le malamalama umi. O fusi mama o le tele lava o laʻau vaʻaia ma vaʻai vaʻai, lea e iloa ai le mamao, vaʻaia ma le vavalalata. Ona o le faʻatulagaga faʻapipiʻi, o le suʻesuʻega faʻasolosolo ma le faʻatulagaina o le azimuth o tulimanu e fa e mafai ona faʻafetaui lelei, ma o le umi o le faʻasologa o le moli e mafai ona faʻapuʻupuʻu talafeagai, ma e mafai ona faʻaitiitia le maualuga o le fasi.

 

Filifiliga moli fefiloi

Ona o le tomai faʻapitoa ma le faʻapitoa o le lakapi, o le filifiliga o moli malae lakapi e tatau ona sili atu le faʻaeteete. I le fanua o moli malae lakapi, OAK LED o se tuʻuina atu o faʻamalama faʻamalama taʻaloga, faʻatasi ai ma le taʻutaʻua i le faʻamalama o le malae lakapi! O uiga autu o le OAK LED faʻamalama lakapi o le maualuga o le anti-glare ma le maualuga o le malamalama. O nei mea e lua ua naʻo le manaʻoga talafeagai o le moli malae lakapi!

OAK LED stadium moli e ofoina atu 5 tulimanu eseese, 100% fetaui ma le tele-rod faatulagaga o loʻo i ai nei, faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faiga moli faʻapipiʻi, lea e mafai ona sefe le tele o tau faʻapipiʻi, faʻapipiʻi ma tau tausiga.

Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o le soka, o manaʻoga mo le faʻamalama o le malae lakapi o le a sili atu ona faʻamalosi, ma o le a feagai le OAK ma oe ma le faʻamalama o taʻaloga.