Inquiry
Form loading...

O moli LED o le suiga lea mai ala uma

2023-11-28

O loʻo faʻaalia e le alamanuia moli o le lalolagi le agaʻi mai le faʻamalama masani i moli faʻamalama, faʻamalama moli maketi e mafaufau foi i le atinaʻe i Sisifo i lea laasaga.

Atina'e o moli LED, ma le Midwest ma fa'amoemoega

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le itu i sasae o le gataifale o le tamaoaiga o Saina o loʻo atinaʻe vave, ae i Sisifo ona o le tapunia, lea e matua faigata ai le olaga, ma ia Mati 2000 na tuʻuina atu e le Setete le malosi o le atinaʻe i Sisifo, lea na faʻamalamalamaina ai foi le malamalama fou. ata o le atina'e i Sisifo.

Lona lua, o le moli o le LED ua oʻo mai

Fa'atasi ma le lagolago malosi a le Malo ma le maualalo o le malosi o le carbon, o le fa'atuputeleina o le fa'alauiloaina o le malamalama lanu meamata. I lalo o le tulaga o loʻo i ai nei o le le lava o le malosi o le lalolagi, o loʻo tatou feagai ma mataupu taua o le faʻasaoina o le malosi o le malosi fou o le moli LED e oʻo mai. O le taʻitaʻia o ona uiga faʻapitoa, e pei o le faʻaolaina o le malosi, umi le ola, vibration-resistant, vave tali, malulu malulu uiga faʻapogai, e masani ona faʻaaogaina i fanua e pei o moli, moli faailoilo, faʻaaliga, moli laufanua, i soo se mea io tatou olaga i aso taitasi, aiga. mea faigaluega, telefoni, moli dashboard, moli puao o taavale, moli auala ma isi mea faapena. Ae ona o le leaga o lona susulu, tau maualuga ma isi tulaga faʻatapulaʻa, e le o se faʻamatalaga lautele faʻaaogaina. E tusa ai ma lipoti a le au tusitala, e ui lava o le LED e sili ona malosi le malosi o le malamalama, ae e oʻo lava i le LED sili ona malosi e maua ai le tele o le vevela. E le gata i lea, ina ia mafai e le faʻamalamalamaina o le malamalama o le LED ona faʻauluina mai itu uma lelei mafanafana paʻepaʻe, ma maua ai se olaga umi ma le faʻaitiitia o galuega, e tele mataupu e tatau ona foʻia.

O loʻo faʻasolosolo malie ona tosina atu le lalolagi i mea tau moli LED, e pei o se lanu meamata lanu meamata moli oloa, e tatau ona avea ma tulaga i le lumanaʻi o le atinaʻeina o le 21st seneturi o le a ulufale atu i le fou o loʻo faʻatusalia e le faʻamalamalamaina o le vaitau.