Inquiry
Form loading...

fa'ateleina le fa'amalama o le fa'aogaina o le fa'aogaina o mata

2023-11-28

Fa'afefea ona fa'ateleina le fa'amalama o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le LED

 

I le avea ai o se augatupulaga fou o le malamalama, o le LED o loʻo faasolosolo malie ona sui le maketi o lamepa faʻasaoina masani. I le taimi nei, i le faaopoopo atu i nai mea, e pei o moli auala, o le tele o oloa LED o loʻo faʻasalalau i luga o le maketi o loʻo faʻaaogaina le mamanu o le tufatufaina atu o moli masani, lea e fai si talatala ma lautele.

 

1.Simple ma le le mafaufau faʻailoga faʻapipiʻi LED

O mea pito sili ona taua e a'afia ai le fa'ata'ita'iga opitika LED e aofia ai le malamalama, eletise ma masini. I le malamalama, faʻaopoopo i le puna malamalama lava ia, o le mamanu o le masini faʻapipiʻi e sili ona taua. Talu ai ona o le LED o se punavai mataʻutia, e faʻafetaui ai le tele o manaʻoga moli, e tatau ona faʻafetaui ma le masini faʻapipiʻi tutusa.

"Mai le pusa moli moli LED, o le tufatufaina muamua o le malamalama e faigofie lava. O kamupani faʻapipiʻi e masani lava ona faʻavae i luga o tau ma le tele o gaosiga, ma sili atu le iloiloga o meafaitino ma fausaga e mafai ona faʻamalamalamaina atoatoa le malamalama ma faʻaleleia le lelei. O le isi o le ausia lea o manaʻoga o le o la tatou lanu malamalama, e aofia ai le pulea o le vevela o le lanu ma le tutusa o le avanoa o le lanu o le malamalama moni e tatau ona mamanuina e optics lua.

 

2.LED sa'o malamalama tufatufaina mamanu

O le fa'ata'ita'iga sa'o lelei lava ia o le mana'oga fo'i e fa'amalieina le fa'asilisiliina o oloa fa'amalama LED. O le moli auala lava e tasi e tatau ona mamanuina lelei. E manaʻomia le faʻatinoina o le mamanu faʻapitoa e tusa ai ma vaega eseese o auala ma le faʻatulagaina o le moli lava ia. O lenei mea e manaʻomia ai le fale gaosi moli e mafai ai O le tulaga o le faʻatinoina lea o le mamanu faʻapolofesa.

O le lautele o le auala, o le maualuga o le pou, o le va o moli auala, ma le tulimanu e sii aʻe ai moli auala e manaʻomia ai fua o tioata ma le faʻaogaina o le moli auala.

Mafaufau i le tuʻufaʻatasia o le moli ma le siʻosiʻomaga, mafaufau i le faʻafitauli fetuutuunai i le va o le faʻamalamalamaina o le malamalama ma le masini faʻapipiʻi, o le mamanu faʻapipiʻi o le LED e tatau ona mamanuina e tusa ai ma le malamalama faʻapitoa. E ese le puna malamalama, ma e tatau ona sui le tioata.