Inquiry
Form loading...

Fa'amoemoega o fa'amalama fa'amalama LED

2023-11-28

I le taimi nei, faʻamalama malosi ma faʻauluina alamanuia, e tele faʻafitauli, o le tasi o le maualuga o le tau o moli faʻasaoina o le malosi ma moli faʻamalama, o le atinaʻeina o fale gaosi oloa na telegese nai lo le faʻamoemoeina; o le lona lua o le faʻamalama tulaga faʻalavelave faʻalavelave, maualalo pa puipui e ulufale ai; o le lona tolu o le leai o se tekinolosi autu, le lava o mea fou ma LED oloa.

Silver i luma su'ega tupe Teng Sun Xudong au'ili'ili ta'ita'ia le atina'e gafatia o le alamanuia, na ia fa'ailoa mai e fa'atasi ai ma le lumana'i fa'amalama fa'amalama fa'amalama o lo'o lumana'i, o lo'o fa'atatauina le gaosiga o le alamanuia fa'alelalolagi LED i le 2011 o le a o'o atu ia i tatou le $ 20.8 piliona, o le tuputupu a'e faaletausaga o le 38% ; 2012 o le a oʻo atu i le $ 30 piliona, fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le sili atu i le 40% 2013 sa i ai se avanoa e luʻitauina ai le faailoga 50 piliona tala, o le fua faatatau tuputupu aʻe faaletausaga o le a oʻo atu i le 60%. O lo'o iai fa'ailoga o le isi 3-5 tausaga, e suia moni lava moli fa'aleaganu'u o le fa'amalama o le fa'amalama o le a o'o mai, ona fa'ato'a atoatoa ai lea o tulaga tau maketi fa'amalama i totonu o aiga uma. Alamanuia LED o le a faia se reshuffle tele, maketi toe fetuunaiga faalauiloa.

I le faaopoopo atu i le moli, Sun Xudong fai mai o moli paʻu-faʻamaonia, taʻitaʻia le alamanuia i vaega e pei o telefoni feaveaʻi, komepiuta papalama o loʻo i ai le tele o faʻaoga. I le avea ai o telefoni feaveaʻi, komepiuta papalama ma le manuia faʻapea foʻi ma le faʻaogaina vave o le LED LCD TV faʻavavevave, LED backlight faʻamalosia le tuputupu aʻe vave o le maketi o le LED o le a avea ma malosiaga autu.