Inquiry
Form loading...

Fa'atonuga moli malae

2023-11-28

Fa'atonuga moli malae

1. O lamepa o le malae taalo e tatau ona faʻaogaina le faʻatulagaga nei:

1 Faʻatulagaina i itu uma e lua: o le moli e tuʻufaʻatasia ma le pou moli poʻo le ala o solofanua, faʻatulagaina i foliga o le faʻaauau pea o le fusipaʻu poʻo le fuifui fomu i itu uma e lua o le nofoaga tauvaga.

2 Faiga o tulimanu e fā: o lamepa o loo faatulaga lelei ma amo i tulimanu e fā o le nofoaga o le tauvaga;

3 Fuafuaga tu'ufa'atasi: o le tu'ufa'atasiga o itu e lua ma le fa'atulagaina o tulimanu e fa.

2. E tatau ona fa'amalieina mana'oga nei:

1. A leai se faʻasalalauga TV, e sili atu le faʻaogaina o le faʻatulagaina o itu e lua o le nofoaga poʻo tulimanu e fa o le nofoaga, ma e tatau ona ausia manaʻoga nei:

1) Pe a faʻaaogaina le faʻatulagaina o pou i itu uma e lua o le saite, e le tatau ona tuʻuina moli i totonu ole 10 ° o le ogatotonu o le sini i itu o le laina pito i lalo. O le mamao i le va o le pito i lalo o le pou ma le pito o le nofoaga e le tatau ona itiiti ifo i le 4m. O le maualuga i le va o le fesoʻotaʻiga i luga o le laina ogatotonu o le nofoaga ma le vaalele o le saite e le itiiti ifo i le 25 °;

2) Pe a faʻaaogaina le faʻatulagaina o tulimanu e fa o le saite, o le maualuga i le va o le laina e fesoʻotaʻi ai le pito i lalo o le pou i le ogatotonu o le nofoaga ma le pito o le nofoaga e le tatau ona itiiti ifo i le 5 °, ma le kilipa i le va o le pito i lalo. laina pito i lalo ole pou ma le laina pito i lalo ole pou. O le maualuga e le tatau ona itiiti ifo i le 10 °, ma le maualuga o le moli e tatau ona i ai le maualuga i le va o le laina e fesoʻotaʻi ai le ogatotonu o le moli i le ogatotonu o le fanua ma le vaalele o le nofoaga e le itiiti ifo i le 25 °;

3) Pe a faʻaaogaina le faʻatulagaina o solofanua i itu uma e lua o le saite, e le tatau ona tuʻuina moli i totonu o le 10 ° o le ogatotonu o le sini i itu o le laina pito i lalo, ma totonu ole 20 ° i fafo o pito uma e lua. o le sone tele fa'asaina.

4) E le tatau ona sili atu i le 70 ° le tulimanu faʻamoemoe o le moli