Inquiry
Form loading...

su'esu'ega fa'apitoa e le susu o lamepa LED i fafo

2023-11-28

Le vaiSu'esu'ega fa'apitoa o moli LED i fafo


O faʻamalama i fafo e manaʻomia ona tatalia le suʻega o le kiona ma le aisa, matagi ma uila, ma e maualuga le tau. Talu ai e faigata ona toe faʻaleleia i luga o le puipui i fafo, e tatau ona fetaui ma manaʻoga o galuega tumau tumau. O le LED o se vaega semiconductor ma'ale'ale. Afai e susu, o le a mitiia e le pulou le susu ma faʻaleagaina le LED, PcB ma isi vaega. O le mea lea, o le LED e talafeagai mo le faʻamago ma le maualalo o le vevela. Ina ia faʻamautinoa le faʻaogaina o le LED mo se taimi umi i lalo o tulaga faigata i fafo, o le mamanu o le fausiaina o moli e matua taua tele.

 

I le taimi nei, o le tekinolosi e le susu o lamepa e masani ona vaevaeina i ni itu se lua: faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma mea e le susu. O le mea e ta'ua o le structural waterproofing o le mae'a lea o le tu'ufa'atasiga o vaega fa'avae eseese o le oloa, ua leai se vai. O mea e le susu, ina ia faʻapipiʻiina le oloa, o le tulaga o le kelu ipu e faʻamaufaʻailoga ai vaega eletise o loʻo totoe, ma faʻaoga mea kelu mo le faʻafefe i le taimi o le faʻapotopotoga. O mamanu e lua e le susu o loʻo avanoa mo auala eseese o oloa, e taʻitasi ma ona lava lelei.

 

O mea e a'afia ai le fa'atinoina o moli

 

1, moli ultraviolet

 

O ave o le Ultraviolet e i ai se aafiaga faʻaleagaina i luga o le uaea faʻapipiʻi, o le ufiufi puipui i fafo, o vaega palasitika, o le kelu ipu, le mama faʻamaufaʻailoga paʻu ma le faʻapipiʻi faʻaalia i fafo o le moli.

 

A mae'a ona matua ma ta'e le vaega fa'amama uaea, o le a ulu atu le ausa vai i totonu o le moli e ala i le va o le uaea. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le fale moli ua matua, o le faʻalava i luga o le pito o le pusa e taʻe pe paʻu ese, ma e ono tupu se va. A uma le pusa palasitika, o le a faʻaleagaina ma taʻe. O le matua o le fagu eletise e mafua ai le ta'e. O le fasi pa'u fa'amaufa'ailoga ua matua ma fa'aletonu, ma o le a tupu se va. O le faʻapipiʻi i le va o sui faʻavae ua matua, ma o se va e faia foi pe a uma ona tuʻu i lalo le pipii. O nei mea uma e faʻaleagaina i le malosi e le susu o le moli e ala i le malamalama ultraviolet.

 

2, maualuga ma maualalo le vevela

 

O le vevela i fafo e matua ese lava i aso uma. I le taumafanafana, o le maualuga o le vevela o lamepa e mafai ona oʻo i le 50-60° C, ma o le vevela e pa'ū i le 10-20 qC i le afiafi. O le vevela i le taumalulu ma le kiona e mafai ona pa'ū i lalo ole zero, ma o le eseesega o le vevela e sili atu ona suia i le tausaga atoa. Faʻamalama i fafo i le maualuga o le vevela o le siʻosiʻomaga i le taumafanafana, o mea e faʻavaveina ai le faʻaleagaina o le matua. A pa'ū le vevela i lalo ole zero, o vaega palasitika e malepelepe, i lalo o le mamafa o le aisa ma le kiona poʻo le taʻe.

 

3, faʻalauteleina vevela ma faʻaitiitia

 

Fa'alauteleina o le vevela ma le fa'aitiitiga o le fale molī: O suiga o le vevela e mafua ai le fa'alauteleina o le vevela ma le fa'aitiitia o le moli. O mea eseese (e pei o tioata ma alumini faʻamatalaga) e eseese laina faʻalauteleina faʻaopoopoga, ma o mea e lua o le a faʻafefe i le sooga. O le faʻagasologa o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia o loʻo faʻaauau pea, ma e faʻaauau pea le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga, lea e matua faʻaleagaina ai le ea o le moli.

 

O le faʻalauteleina o le vevela o le ea i totonu ma le faʻaitiitia: O le faʻafefe o matāua vai i luga o le tioata o le moli o loʻo tanumia e masani ona matauina i luga o le fola faatafafa, ma e faʻafefea ona ofi atu le vai i totonu o le moli ua tumu i kelu ipu? O le taunuuga lea o le manava i le taimi o le faʻalauteleina o le vevela ma le faʻaitiitia.

 

4, le fausaga o le susu

 

O moli e faʻavae i luga o le fausaga e le susu e manaʻomia ona fetaui lelei ma le mama faʻamaufaʻailoga silicone. O le fausaga faʻapipiʻi fafo e sili atu ona saʻo ma lavelave. E masani ona fetaui mo lamepa lapopoa, e pei o moli moli, sikuea sikuea ma moli lapotopoto, ma isi moli.

 

5, o mea e le susu

 

O le mamanu e le susu o mea e faʻapipiʻiina ma faʻafefeteina e ala i le faʻatumu o kelu ipu, ma o le sooga i le va o vaega faʻapipiʻi tapuni o loʻo faʻapipiʻiina e le kelu faʻamau, ina ia faʻapipiʻi atoatoa vaega eletise ma maua ai le faʻafefe o le moli i fafo.

 

6, kelu ipu

 

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi mea e le susu, o ituaiga ma ituaiga o kelu faʻapitoa faʻapitoa na faʻaalia pea lava pea, mo se faʻataʻitaʻiga, suiga epoxy resin, suia polyurethane resin, suia organic silica gel, ma mea faapena. Eseese vailaʻau faʻataʻitaʻiga, o mea faʻapitoa ma vailaʻau o le paʻu paʻu, e pei o le elasticity, faʻamautu mole mole, faʻapipiʻi, anti-uV, vevela vevela, maualalo le vevela, faʻafefe vai ma mea faʻapipiʻi, e eseese.

 

Fa'ai'uga

 

Po o le a lava le faʻapipiʻiina o le susu poʻo le mea e faʻafefe ai mea, mo le faʻagaioiga tumau tumau ma le maualalo o le faʻaogaina o moli i fafo, o se mamanu e tasi e le susu e faigata ona ausia le faʻatuatuaina maualuga, ma o loʻo i ai pea le lamatiaga natia o le vai.

O le mea lea, o le mamanu o lamepa LED i fafo maualuga e fautuaina e faʻaaoga tekinolosi e le susu e tuʻufaʻatasia ai le lelei o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le faʻaogaina o mea tekonolosi e faʻaleleia ai le mautu umi o le taʻavale LED. Afai e le susu le mea, e mafai ona faʻaopopo i le manava e faʻaumatia ai le mamafa le lelei. E mafai foi ona mafaufauina le faʻatulagaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le fagu, faʻaluaina le puipuia o le susu, faʻaleleia le mautu o moli i fafo mo le faʻaaogaina umi, ma faʻaitiitia le fua o le susu.