Inquiry
Form loading...

O le a le CCT o loʻo faʻaaogaina mo moli faletalimalo

2023-11-28

O le a le vevela o lanu e fa'aaogaina mo moli masani a le Faletalimalo

I aso nei, o le atinaʻeina o taulaga e sili atu le vave ma sili atu ona vave, ma o le moli o le taulaga ua sili atu ona faʻaaogaina. I aso ua tuanaʻi, o faletalimalo ma faleoloa faʻatau e masani lava ona taulaʻi i mamanu faʻailoga, ae o le taimi nei o loʻo latou gauai atu foi i moli o fale i le po. O le asō se'i ou ta'u atu ia te oe le vevela lanu e masani ona sili atu mo faletalimalo. Muamua tatou o mai i le faasaienisi e uiga i le taua o le vevela lanu:


2000K-2500K o le malamalama auro; 2800K-3200K o le malamalama paʻepaʻe mafanafana; 4000K-4500K o le ao; 6000K-6500K o le malamalama paʻepaʻe


E tusa ai ma le suiga o le tau o le lanu o le vevela o le lanu, o le moli samasama e lanu mumu pe a oso aʻe, ma le lanu paʻepaʻe e lanu moana pe a oso aʻe.


Mo moli faletalimalo maualuga, moli auro o le tele o filifiliga a le tagata faʻaoga, masani 2700K, lea e sili atu ona talafeagai.


O le mea lea, i le faʻaopoopoga i le tau o le vevela lanu ua faʻamaonia e le mamanu poʻo le tagata faʻatau, e fautuaina le faletalimalo e filifili se lanu lanu auro o le 2700K. E le mafai e tagata ona faagaloina i se tepa. Atonu e manatu tagata o le isi taimi latou te asiasi ai iinei, o le a latou o mai i lenei faletalimalo mo malaga faapisinisi uma.


Le faʻagasologa o le filifilia o se fofo moli mo moli faletalimalo:

1. Vaega A e tu'uina atu ata faufale

2. Fuafuaga faʻatulagaina e tusa ai ma manaʻoga

3.I luga o le nofoaga asiasiga o le nofoaga faufale

4. Fai se upusii ma fuafuaga o le paketi

5.output fa'apipi'i fa'apipi'i ma ata faufale

6.send technicians e faʻapipiʻi ma taʻitaʻia

7.Installation ma debugging aafiaga

8.A'afiaga moli moni