Inquiry
Form loading...

O le a le Tulaga tutusa o le malamalama

2023-11-28

O le a le Tulaga tutusa o le malamalama

O le tutusa o le moli e faasino i le fua faatatau o le malamalama maualalo i le averesi o le malamalama i luga o se mea. O le sili atu o le toniga o le tufatufaina atu o le malamalama, o le sili atu lea o le faʻamalamalamaina, o le sili atu le faʻalelei o le faʻaaliga vaaia, o le vavalalata o le faʻamalamalamaga tutusa o le 1; o le laʻititi o le laʻititi o le tele o le vaivai o le vaʻaia.

Fa'ata'ita'iga mo nofoaga faigaluega e tusa ai ma le EN 12464-1, ma e mafai ona aoina mai laulau ta'itasi, eg laulau.


Tulaga U0 ua faauigaina o le quotient Ēmin/Ē o le la'ititi ma le averesi o le malamalama i le vaega o galuega vaaia, ia manatua o lenei tau maualalo e le tatau ona faʻaitiitia i soo se taimi. Afai o le faʻaitiitia o le malamalama laʻititi ona o le faʻaleagaina poʻo le vave le manuia o lamepa taʻitasi e sili atu le saoasaoa nai lo le faʻaititia o le averesi o le malamalama, faʻaleleia poʻo le faʻamamaina o mea faʻapipiʻi e tatau ona faia i le taimi lava e ausia ai le tulaga tutusa.


O le tutusa o le malamalama U0 mo le nofoaga lata ane e tatau ona i lalo ole 0,40. O le fuafuaina o le tutusa e manaʻomia ai se faʻasologa vavalalata o faʻatusatusaga pe fuaina o faʻamalamalamaga faʻapitonuʻu e mafai ai ona fuafua le laʻititi laʻititi.