Inquiry
Form loading...

O le a le ituaiga o moli e fetaui mo malae ta'aloga?

2023-11-28

O le a le ituaiga o moli e fetaui mo malae ta'aloga?


I le avea ai o se moli pasiketipolo i fafo, moli halide uʻamea poʻo moli halogen e sili ona lauiloa i se vaitaimi patino. O moli halide uʻamea poʻo lamepa halogen e faʻaaogaina lautele i laupapa tetele i fafo, nofoaga, faʻamau, pisinisi faʻapisinisi ma mining, ma isi, ma o loʻo faʻafeiloaʻi i totonu o moli pasiketipolo i fafo ma le lelei o le maualuga o le susulu, lelei le malamalama lelei ma le tausiga lelei. Na'o le fa'aaogaina o le 4-6 iunite 400W moli halide u'amea po'o moli halogen e mafai ona ofoina atu le malamalama lelei o se malae pasiketipolo i fafo (32×19 mita).

E le gata i lea, o moli halide uʻamea poʻo moli halogen e iai le lelei o le umi, faʻaogaina malosi ma le faʻamalamalamaina o le toniga, lea e mafai ona ausia ai manaʻoga moli o le malae pasiketipolo e ui lava e faʻaaogaina le laʻititi laititi o moli halide poʻo moli halogen faʻapipiʻi mamao mai. itu o le faamasinoga.

Ae o le le lelei o moli halide uʻamea poʻo moli halogen e maualuga le mana ma le maualalo o le faʻaogaina o le malosi. Ma o le malosi tele o le malamalama o le a a'afia ai le va'aiga a tagata ta'a'alo pe a fa'aalia i se taimi umi.

Ona o le lelei o le maualalo o le faʻaaogaina o le malosi, laʻititi laʻititi, mamafa mama, maualuga le faʻamalamalamaina, o moli lolovaia LED e avea ma filifiliga sili i vaega uma o moli i fafo. Faʻavae i luga o le faʻavae o le faʻamalamalamaina o le moli, e mafai e moli lolovaia a le LED ona maua le faʻamalamalamaga lelei ma le maualalo o le faʻaaogaina o le malosi, lea e ogatusa ma manaʻoga autu o le maualalo o le carbon ma le siosiomaga-faauo i sosaiete faʻaonaponei.

Ma o le malamalama vaivai e sili atu ona fetaui ma le vaaiga vaaia o le tino o le tagata e saofagā i le faamasinoga vaaia o le tino o le tagata. Ae faʻatusatusa i moli uʻamea uʻamea poʻo moli halogen, o moli lolovaia o loʻo i ai le le lelei o le vaivai o le malamalama ma le le lava o le ulu.

I mea uma, o moli lolovaia ma le maualuga o le tau o le faʻatinoga ma le maualuga o le faʻaaogaina o mea e sili ona filifilia i le maualalo o le carbon ma le siosiomaga-faauo masani. Ae e tatau foi ona tatou faia le auʻiliʻiliga faʻapitoa e faʻavae i luga o faʻafitauli faʻapitoa. O lea e avanoa foʻi e faʻaaoga ai moli uʻamea poʻo moli halogen ona o le eseese o taʻaloga taʻaloga, maualuga pou ma le siosiomaga moli.