Inquiry
Form loading...

Aiseā e manaʻomia ai le Suʻega Aging mo le moli LED

2023-11-28

Aiseā e manaʻomia ai le Suʻega Aging mo le moli LED


I le faʻaaogaina o lamepa LED, o le mea pito sili ona taua o le mafai lea ona faʻaaogaina faʻaauau i lalo o le maualuga o le aafiaga. O mea autu e a'afia ai le fa'aogaina masani o lamepa LED o le fua o le moli mate, fa'amama le vevela ma le fa'aleleia o le malamalama. Ole auala autu ole su'ega ole fa'ateleina ole voltage ma le taimi nei e fa'auma.


O le matua o le moli o loʻo faʻatinoina i totonu o se siosiomaga e aunoa ma le faʻamalosia o le ea ma le vevela i le 20 ° C -30 ° C. O le moli e masani ona faʻamumuina e tusa ai ma tulaga faʻapitoa, ma o le mana e faʻaalia e tusa ai ma le voltage faʻatulagaina o le le moli po'o le maualuga maualuga o le laina eletise talafeagai.


Ina ia faʻataʻitaʻiina le tino o moli LED, e masani ona tautala, pe a maeʻa moli LED, o le a leai ni faʻafitauli i le potu i lalo o le voltage faʻatatau ma le taimi nei. Ae ui i lea, i le faagasologa o le faʻaaogaina, o se taimi puʻupuʻu o le maualuga o le eletise poʻo le faʻafuaseʻi o le eletise e ono tupu. Ina ia mautinoa e mafai lava ona galue le moli pe a uma ona tupu lenei tulaga masani, e tatau ona suʻeina le moli LED aʻo leʻi alu ese mai le fale gaosimea. Ina ia siaki pe faʻamaonia le faʻaogaina o le eletise, o le tulaga uʻamea e mausali, ma o le gafatia o le laina faʻapotopotoga ua oʻo i se tulaga faʻapitoa.


O le moli LED e faia le suʻega o le vevela, ma o le faʻaogaina o le vevela o le moli LED e fesoʻotaʻi saʻo ma le ola tautua ma le faʻamalamalamaina o le lamepa. Ole auala ole su'ega ole matua ole fa'atupu ole moli LED e o'o i lona maualuga maualuga o le vevela mo se vaitaimi patino. O lona fausaga i totonu o le a le faʻaumatia, ma o le vevela o vaega taʻitasi o le moli LED o le a le faʻatupuina ma le faʻateleina o le taimi faigaluega maualuga mo se vaitaimi patino.


O le moli LED e maualuga le fa'amalamalamaga lelei ma lelei le mautu. O le mea autu e a'afia ai le fa'amalamalamaga lelei ma le mautu o le moli LED o le malosi o le voltage o le vaega fa'asa'o o le sapalai eletise i totonu. O le a lava le umi e sili atu le lelei o le mana, e mafai e le moli LED lautele ona faʻamautinoa le maualuga o le lelei i totonu o lona ola tautua ma le faʻamalamalamaina masani. O le faʻaogaina lautele o le eletise o le a faʻapipiʻiina i luga o le eletise otometi faʻapipiʻi masini, lea o le a le i ai se aafiaga ogaoga i luga o le lamepa, ae o le a le faʻaaogaina. Talu ai atonu e sese le laupepa moli LED i le faagasologa o le afifiina, e tatau ona faia se suʻega moli e faʻamautinoa ai le mautu, masani, ma lelei le faʻaogaina o le moli moli.