Inquiry
Form loading...
G20-LED Lighting Summit Viewpoint Record - Union Optical, Mo Photoelectric LED moli o loʻo lelei pea e uiga i faʻamoemoega.

G20-LED Lighting Summit Viewpoint Record - Union Optical, Mo Photoelectric LED moli o loʻo lelei pea e uiga i faʻamoemoega.

2023-11-28

Union Optical peresitene o Sun Ning: LED stadium moli o loo i ai pea faamoemoega sili mo le Tausaga backpfrontp LED alamanuia o se tasi o kamupani sili ona matutua lisiina, ae o le mea moni LED na o se vaega o le pisinisi atoa. I le itu o moli malae, o le fua faatatau o moli e itiiti ifo. I le backlight, modules ma moli, o le tele o loʻo iai nei toetoe lava 10 miliona. backpbackpfrontp moli e tele lava afifiina, moli lalo ma inisinia (EMC, PPP). O le mea moni, o moli auala LED o loʻo aʻafia i vaega uma o le pito autu. Lianchuang nisi o fetuunaiga i le pisinisi manatu, e masani lava uili taavale, i le faaopoopo atu i pisinisi oi ai nei, mergers ma acquisitions o le a faateleina le malosi. Sa matou talanoa foi e uiga i moli o loʻo manaʻo pea e faʻaauau pea ona fai, ae o le mea moni o loʻo matou tuʻuina atu le tele o faʻamoemoega faʻamalama taʻitaʻia, M \u0026 O se gaioiga pe a iai ni faʻalavelave, o le a latou tuʻuina i luma o lena mea itiiti o nei vaega taʻitasi. fa'atotonu i se mea e fai. Zhang, pule sili mo le Optoelectronic backpfrontp ivasefulu ono: tuputupu aʻe i le manaʻoga mo le tele o matauila fesiitai 51 pasene i lenei tausaga, taʻitaʻia faga moli sea o le kamupani i tioata Sheng Eletise, folasia foi se laina gaosiga otometi fou tufatufaina. O le mea ua taʻua o le tufatufaina atu o se vaega o meafaigaluega e tutusa ma se fale faigaluega e tasi, e ala i ni auala eseese, faʻatasi ai ma meafaigaluega muamua, taʻitaʻia le malamalama ma le tau e le maualuga, o le tau e sili ona lelei. backpfrontp mai le taimi nei, o loʻo tatou taulaʻi pea i masini moli semiconductor, laina gaosiga atamai, faʻapipiʻi le atamai, fusi Alamanuia 4.0, tuʻuina atu meafaigaluega atamai. O le mea moni, matou te faʻatau atu meafaigaluega mai le lagona, o le tausaga lenei o le manaʻoga mo se matauila tele, ma se faʻamaʻi tele atonu o le faaiuga o lenei tausaga o le a matou faʻalauiloa i le tausaga fou. Aisea? Talu ai na maua talu ai nei le fa'atauina o laina fa'aautometi fa'aautometi, malosi maualuga ta'ita'ia lologa malamalama le laina muamua o se laina e fa'atau, o lea e o'o atu i laina 4,5, fa'apea fo'i ma le fa'atau 10 o. E masani lava i pisinisi moli masani. backpfrontp O lea la, i loʻu manatu, nai lo suiga moli masani i luga o le 1000W LED lolovaia malamalama alamanuia veteranina i le pisinisi, tele tauvaga malosi, ae o le aoga autu o lena auala ma le pulega, aemaise lava i le supplier management.gym moli E mafai ona tatou aoao mai. e. tuaa