Inquiry
Form loading...
E Fa'atatau i le Mini/Micro LED

E Fa'atatau i le Mini/Micro LED

2023-11-28

Talu mai le amataga o lenei tausaga, ua faʻateleina e le au gaosi oloa i totonu o le atunuʻu ma fafo a latou tupe teufaafaigaluega i Mini / Micro LEDs, ma o loʻo i ai ni suiga tetele. Faatasi ai ma i latou, na faatuina ai e Apple se fale gaosimea i Taiuani e atiina ae ai tekinolosi Mini / Micro LED; Sanan Optoelectronics ma TCL galulue faʻatasi e faʻatūina se fale suʻesuʻe tuʻufaʻatasia e taulaʻi i le atinaʻeina o tekinolosi faʻaaliga Micro LED; Huacan Optoelectronics, Ruifeng Optoelectronics ma Jucan Optoelectronics na faʻasalalau foʻi le faʻalauteleina O le fuafuaga o le gaosiga, o galuega taʻitasi e fesoʻotaʻi ma le Mini / Micro LED ... Talu ai nei, na auai ai foi Hongli Zhihui i le tolauapiga o le mamafa mamafa.


O ananafi (17), na tuʻuina atu ai e Hongli Zhihui se faʻasalalauga e faʻasalalau ai le sainia o se maliliega faʻatasi ma le Malo o Tagata o le Itumalo o Huadu o le Aai o Guangzhou e teu faʻafaigaluega i le fausiaina o se poloketi faʻaaliga fou o le LED.


O le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai o Hongli Zhihui o le a teu faʻafaigaluega i le fausiaina o le Hongli Optoelectronics LED faʻaaliga fou faʻaaliga faʻaalia i le Itumalo o Huadu. O tupe teu fa'afaigaluega e aofia ai le MiniLED backlight ma fa'aaliga, Micro LED, masini fa'aaliga fou ma modules, ma fa'aaliga fou e lagolagoina ai masini. O le fa'afaigaluegaina o le poloketi ua vaevaeina i ni vaega se lua. O le tupe fa'afaigaluega o le vaega muamua e tusa ma le 150 miliona yuan. O le puna o tupe o tupe na maua e le kamupani. O le tau fa'aletausaga o le vaega muamua e tusa ma le 600 miliona yuan pe a mae'a le gaosiga atoa. E le'i fa'amauina le aofa'i o tupe fa'afaigaluega mo le vaega lona lua.


Fai mai Hongli Zhihui o lenei tupe teufaafaigaluega o le a faʻamalosia atili ai le faʻatulagaina o le kamupani i le laina o alamanuia LED, faʻalauteleina le atinaʻeina o le MiniLED backlight ma faʻaaliga, Micro LED, ma masini faʻaaliga fou, ma faʻaleleia ai le manuia o le kamupani ma le tauvaga autu. O tupe fa'afaigaluega a le kamupani i le fausiaina o se fa'aaliga fou o le fa'aaliga o le moli o le LED e mafai ai ona fa'alautele atili le atina'e o lana pisinisi autu ma fa'avavevave ai le atina'e gafataulimaina ma le soifua maloloina o le kamupani.


E malamalama o le 2019, Hongli Zhihui o le a faʻaauau pea ona faʻateleina suʻesuʻega ma atinaʻe o oloa fou ma tekonolosi e pei ole MiniLED, UV LED, VCSEL, ma faʻaauau pea ona faʻalauteleina vaega maketi.


I le fanua MiniLED, na faavaeina e le kamupani le Guangzhou Hongli Display Electronics Co., Ltd. i le galulue faatasi ma sui o le vaega autu o le MiniLED. O lana pisinisi autu o le MiniLED afifiina ma faʻaalia oloa. O oloa e masani ona feololo ma lapopo'a lapopo'a. O loʻo faʻaaogaina i le VR, papalama, komepiuta taʻaloga, TV, siaki komepiuta, siaki fomaʻi, taʻavale, ma isi.


Ua ausia e Hongli Zhihui se tulaga taua tele i le tele o tekinolosi faʻafeiloaʻiga ma laulau tetele, ma ua oʻo nei i le galulue faʻatasi ma le gaosiga o meafaigaluega. I tulaga o le gaosiga gafatia, Hongli Zhihui MiniLED ave Guangzhou e avea ma autu o gaosiga autu ma Shenzhen o le R & D nofoaga autu. O le tele o oloa ua maeʻa faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga laiti ma faʻataʻitaʻiga tele. I le taimi lava e tasi, o nisi o faʻataʻitaʻiga a le kamupani o loʻo i ai le tele o gaosiga gafatia.


I le 2020, ua fuafua Hongli Zhihui e faʻaleleia le teuteuga ma le faʻatauina o meafaigaluega o le MiniLED atamai aʻoaʻoga i se taimi vave e mafai ai, ma taumafai e faʻalauiloa le fausiaina o laina gaosiga ma faʻateleina le gaosiga gafatia. Aʻo faʻasolosolo malie le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le MiniLED backlight i le fanua o le lapopoa ma le lapopoa, o loʻo faʻaauau pea ona faʻateleina le manaʻoga maketi. I le taimi lava e tasi, ona o le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, o le faʻaaliga o le potu fono o le a faʻafeiloaʻi ai se galu o avanoa faʻapisinisi, faʻateleina le faʻavaveina o oloa faʻaaliga Mini. O le galuega fa'afaigaluega a Hongli Zhihui o le a fa'alautele atili ai lona malamalama fa'afoma'i MiniLED ma fa'aalia le gafatia o le gaosiga e faoa ai le tele o sea maketi. (Tesi: LEDinside Janice)