Inquiry
Form loading...
Lianchuang Optoelectronics Fa'atūina Fa'atasi

Lianchuang Optoelectronics Fa'atūina Fa'atasi

2023-11-28

O ananafi (16), na faasilasila mai ai e le Lianchuang Optoelectronics o loʻo fuafua e faʻatuina se lala e pulea atoa ma se lala e pulea atoa e Jiangxi Lianchuangzhiguang Technology Co., Ltd. (lea e taʻua mulimuli ane o le "Lianchuangzhiguang") i le tau o le RMB 590.5 miliona. Fa'aigoa le tumau Linkong Zhiguang Co., Ltd. (lea ua ta'ua mulimuli ane o le "kamupani fa'amoemoe"), o le a umia e le kamupani le 100% tutusa o le kamupani fa'atatau. Ina ua maeʻa ona faʻavaeina le kamupani faʻatatau e tusa ai ma le tulafono ma tulafono faatonutonu, ua fuafua Lianchuang Optoelectronics e faʻafeiloaʻi le 33.02% tutusa o le kamupani faʻatatau i le Nanchang Linkong Industrial Equity Investment Management Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o le "Linkong Industrial Investment Company") ma faʻafeiloaʻi tagata fou o loʻo teufaafaigaluegaina tupe ma se aofaʻiga o fefaʻatauaiga o 1.95 100 miliona yuan.


O le faʻaaliga o loʻo faʻaalia ai o Lianchuang Zhiguang e masani lava ona gaosia oloa i tua, lea e faʻaaogaina lautele i le tele o faʻaeletoroni e pei o telefoni feʻaveaʻi, meafale, ma faʻaaliga faʻapipiʻi. O le kamupani fa'atatau o lo'o fa'atino tele i su'esu'ega ma atina'e, gaosiga ma fa'atauga o vaega optoelectronic ma a latou fa'asologa o oloa.


Fai mai Lianchuang Optoelectronics, o tupe maua a Lianchuang Zhiguang o loʻo faʻatumauina vave le tuputupu aʻe i tausaga talu ai nei, ma o loʻo mautu le maualuga o tupe mama. A'o fa'avavevave le fa'apotopotoina o pisinisi fa'alelalolagi LED i Saina, o le aofa'iga o tupe maua a le au gaosi moli tua i totonu o le atunu'u e fa'amoemoe e fa'aleleia atili. Faʻavae i luga o le faʻamalosia o le uluai maketi tulaga taʻitaʻia, Zhiguang Kamupani faʻalauteleina le pulea o pisinisi, taʻavale ma isi oloa gaosi oloa ma taʻavale e ausia ai le faʻalauteleina o laina o oloa ma tupe maua fou.


E le gata i lea, ona o manaoga tau pisinisi, ua fuafua le Lianchuang Optoelectronics e sainia se "Equity Transfer and Repurchase Agreement" ma Linkong Industrial Investment Company e faʻafeiloaʻi le 33.02% o le kamupani faʻatatau i le Linkong Industrial Investment Company mo le tau o le 195 miliona. Sea, ma ave le matafaioi e toe faatau mai ia sea e tusa ai ma lenei maliega.


Fai mai Lianchuang Optoelectronics o le kamupani faʻatatau a le kamupani na faʻatuina ma le 100% tutusa o Lianchuang Zhiguang o loʻo umia e le kamupani o se pisinisi galulue faʻatasi na fausia e le kamupani. O le tuʻuina atu e le kamupani o le 33.02% tutusa o le kamupani faʻatatau i le Linkong Industrial Investment Company o le a taumafai mo le atinaʻeina lelei o punaoa ma avanoa mo le kamupani ma lona lala o Lianchuang Zhiguang, fesoasoani e faʻalautele le gaosiga o le kamupani, faʻaleleia le faʻaleleia o fuafuaga faʻapitoa, ma vave faoa le avanoa tau atina'e a alamanuia Fa'aleleia atili le fa'atauva'a a le kamupani.


Ina ua maeʻa le fefaʻatauaiga, o le umiaina o sea a Lianchuang Optoelectronics i Lianchuang Zhiguang na fetuunai mai le 100% tuusao i le 66.98% le tuusao. O Lianchuang Zhiguang o loʻo avea pea ma lala o loʻo pulea e le kamupani ma o loʻo i totonu o le lautele o le faʻamatalaga tuʻufaʻatasia a le kamupani. A maeʻa ona toe faʻatau e le kamupani le 33.02% tutusa o loʻo umia e le Linkong Industrial Investment Company e tusa ai ma le maliliega, o le a tumau pea Lianchuang Zhiguang o se lala faʻapitoa a le kamupani. O lenei fefaʻatauaiga o le a leai se aafiaga tele i le faʻatinoina o galuega a le kamupani i lenei tausaga.


E tusa ai ma le LEDinside, Lianchuang Optoelectronics na amata ona faʻateleina le atinaʻeina o oloa optoelectronic i le tausaga talu ai. I le tausaga talu ai, na ausia ai e le kamupani se galulue faatasi ma le Inisetiute o Applied Electronics (10 inisitituti) o le Chinese Academy of Engineering Physics ma faʻapipiʻi faʻatasi i le faʻavaeina o se kamupani faʻapisinisi faʻatasi, Zhongjiu Optoelectronics, e atiaʻe oloa optoelectronic ma tekinolosi laser, ma se tupe teu faafaigaluega o 1 piliona yuan. I le taimi nei, o le gaosiga ma le faʻaogaina o le Zhongjiu Optoelectronics e masani lava, ua maeʻa le fausiaina o se laina gaosiga faʻapipiʻi eletise semiconductor laser maualuga, ma ua maeʻa le gaosiga o faʻataʻitaʻiga, ma ua maeʻa le gaosiga o vaega laiti. (Faatulagaina e LEDinside Janice)