Inquiry
Form loading...
Auala moli e ulu atu ai i le laumua o le Itumalo o Jiangsu e fai ma sui o le NVC Era o le auala faʻamalosia e ala i le tolu komiti fou.

Auala moli e ulu atu ai i le laumua o le Itumalo o Jiangsu e fai ma sui o le NVC Era o le auala faʻamalosia e ala i le tolu komiti fou.

2023-11-28

tolu komiti fou lisi kamupani fausia se lelei (832377) i le po o le Aso Gafua na tatala mai ai se lipoti toe faatulagaina o aseta tele, moli stadium ua faamoemoe le kamupani e 84.1573 miliona yuan tau e faatau ai se Nanjing lelei, o se 100% siteki. Nanjing faia se moli faʻatau faʻatau ma mea faʻapipiʻi oloa mo le pisinisi autu, o le sui autu NVC, BDO Runda, Schneider Electric, ma isi oloa, lea e masani ona aofia ai le NVC faʻasalalau taʻitaʻia taʻaloga moli, moli fale, moli ofisa, moli i fafo, moli eletise. mea faigaluega e pei o le vaega moli. Nanjing, o se faamaumauga lelei i le 2013, 2014, 2015 Ianuari-Iuni tupe maua faagaoioia o 344 miliona yuan, 420 miliona yuan, 171 miliona yuan. I Iuni 30, 2015 e pei o le Aso Fa'atatau, Nanjing,o ​​le malosi maualuga na ta'ita'iina ai le lolovaia o le 100% o sea i se auala lelei e iloilo ai le tau o le iloiloga o le tau 84,157,300 yuan, tau-faaopoopo fua faatatau o le 8.38 pasene, ina ua uma feutagaiga, le tau fefaʻatauaʻiga mulimuli o 84.1573 miliona yuan. backpfrontp e tusa ai ma le fuafuaga, ua faamoemoe le kamupani e tau o 1.41 yuan counterparty / sea mataupu 5,968.6 miliona sea a lelei faatau Nanjing, 1000W LED lolovaia malamalama a 100% sea. backpfrontp fatuina se faʻataʻitaʻiga lelei, o le fefaʻatauaiga o loʻo i ai se toe faʻaleleia o aseta tele, e aofia ai se fefaʻatauaiga a vaega, ina ua maeʻa le fefaʻatauaiga, o le pule moni a le kamupani o Wang Xiaobo o loʻo umia pea le 6388.23 miliona sea, o lona siteki i le 53.87%, na faia e le kamupani. e le tupu Eseesega. Wang Xiaobo, na taʻitaʻia moli alavai ina ua maeʻa le faufautua sili mo le NVC 8 faufautua maketi. Wang Xiaobo i le 1987 sa taliaina i le Nanjing Inisetiute o Faamatalaga Tekonolosi faapolofesa faaeletonika fefaatauaiga, ina ua uma ona faauu i le 1989, taʻitaʻia faga maualuga malamalama pisinisi pisinisi a le setete auai i fefaatauaiga i fafo. Ina ua mavae ni nai tausaga o se aso mautu ae le fiafia ina ua mavae WangXiaoBo filifili a latou lava pisinisi. 1997 ma faʻapipiʻi i le pisinisi moli, faʻavae i le 2000, o le tasi-kai Trade Co., Ltd. Nanjing. Talu mai lona amataga, o moli taʻitaʻia o loʻo faʻaaogaina e fai ma nofoaga tutotonu i Jiangsu NVC, NVC e nafa ma faʻatau oloa ma pulega i le itulagi o itumalo o Jiangsu. I le 2007, o le faavaeina o Nanjing, o se tasi-kai (Group) Faalapotopotoga, ma avea Hong Kong Palace moli Jiangsu sui, taʻitaʻia moli malae tenisi Hong Kong woo vaaiga o se siosiomaga moli faiga faanenefu i Nanjing, Jiangsu sui faia se faavae fefaatauaiga lelei. . Iuni 18 o le tausaga nei, fausia aloaia se laupapa fou lelei. O le laulau o loʻo i lalo o se faʻamaumauga lelei i le toeitiiti atoa le tolu tausaga i Nanjing faʻatauga faʻavasegaina faʻamatalaga i le laulau e fatu ai se Nanjing lelei toeitiiti atoa le tolu tausaga faʻaogaina faʻamatalaga taʻitaʻia moli faletaalo backp