Inquiry
Form loading...
Fa'aaogā Lamepa Tasi Po'o Lamepa Tele

Fa'aaogā Lamepa Tasi Po'o Lamepa Tele

2023-11-28

Fa'aaogā lamepa se tasi pe tele molī?

O le tele o tagata e amata i le tele o moli, ae o le mea moni, e masani lava o se fanua lea e itiiti ifo le tele. Amata i le fa'aaogaina na o le tasi le moli. A e faʻamalieina i le lelei ma le nofoaga o le moli, afai e te manatu e te manaʻomia le faʻaopopoina o se moli lona lua (atonu o se moli lauulu poʻo se moli pito i tua), ona tape lea o le moli muamua. Fetuuna'i le moli lona lua a'o le'i toe ki le moli muamua se'ia maua le aafiaga e te mana'omia. Pe a faia lenei mea, aua nei galo le aafiaga o le malamalama muamua (manatua, malamalama matagofie faamalama e masani ona sau mai se faamalama). O le mea lea, na'o le tasi le moli i le taimi e moli ai, o le a maua ai ni taunuuga sili atu.


Softbox, o le tele o le lelei

O le tele o le pusa vaivai, o le malu o le malamalama ma sili atu le afifi malamalama, ma o le a faigofie ai ona faʻamalamalamaina le tele o mataupu i le taimi e tasi.

O le maualuga o le malosi o le strobe, o le sili atu lea

Ivasefulu iva pasene o le taimi, matou te fa'aaogaina na'o le 1/4 po'o le maualalo o le malosi o moli strobe studio. E mafua ona tatou te tuʻuina i taimi uma le moli i tafatafa o le mataupu (o le vavalalata o le pusa vaivai i le mataupu, o le a sili atu le malu ma le matagofie o le malamalama). Afai e ki atili le moli, o le a matua susulu. O le tele o taimi, matou te tuʻuina atu moli e galue i le faʻaogaina o le eletise pito i lalo, ma e itiiti lava avanoa e faʻaoga ai le maualuga o le malosi e tuʻuina atu e le moli strobe.

150w